2777
2789
عنوان

قبل از ازدواج خط قرمزم مرد زن دار بود

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 50 پست
باز دم زنای متاهل گرم (اونایی ک دوست پسر دارن) حداقل میرن با پسرای مجرد

دم هر چی خائنه سرد! 

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

همین دیروز ی زن تاپیک زده بود که من زن دومم چرا به امثال ماها میگید دستمال کاغذی و فلان 

🤦🏼‍♀️

تازه طلبکارم بود

واقعا با خوندنش تاپیکش بهم ریختم

درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود؛حتی شما دوست عزیز🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از این دید هم نگاه کن ،خودشو دست کم نمیگیره اتفاقا میگه من چقد بهتر و سرتر هستم که شوهر منو به زنش ت ...

اولش بااین دید وارد نمیشن این حس از کمبودشون میان،وقتی میبینن موفق شدن بعد میگن ببین من چقدر بهتر و سرترم اینجوری خودشونو گول میزنن میخوان به خودشون بگن ک دوس داشتنی هستی

خوده عزیزم،لطفا باخودت مهربون باش🧸به خودت رحم کن دختر 🧡

ادم سالم مث منوشما اینجوری فک میکنیمبعضیا احساس قدرت میکنن که مرد متاهلی بهشون پیشنهاد بدهدیدم که می ...

اون عقده ای شده عزیزم.دوست داره زندگی همه مثل خودش از هم بپاشه.وگرنه از قدرتش نیست اتفاقا از عزت نفس پایینش.ی زن وقتی حس قدرت داره اتفاقا اصلا نمیره سراغ هر مردی .برای خودش ی سری خط قرمزا داره.خودشو بالا میبینه.بهترینها رو انتخاب میکنه

اولش بااین دید وارد نمیشن این حس از کمبودشون میان،وقتی میبینن موفق شدن بعد میگن ببین من چقدر بهتر و ...

قطعا از کمبود هست

اینو قبول دارم

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد
شما دیگه چه جونورایی هستین

اول اینکه درست صحبت کنید دوما من خودم این کاره نیستم دیگه چیزایی ک از اطرافیانم میدونم

خدایا از تو گلایه ای نیست هیچی واسم کم نزاشتی....     برای یک روزم که شده دنبال چیزهای ک نداری نرو و از چیز های که داری لذت ببر.                                          پسرم دوست دارم ❤️
پرتش کن بیرون یه وقت زندگی ات را به هم میزنه

نه بابا عیچ غلطی نمیتونه بکنه هیچ غلطی ،شوهری که بخواد انقدر سست و کثیف باشه بهتر بزار بره مگه مرد قحطه ،

اول اینکه درست صحبت کنید دوما من خودم این کاره نیستم دیگه چیزایی ک از اطرافیانم میدونم

کسی که کاری رو تشویق کنه با اون کسی که اون کارو انجام میده فرقی نداره

در ضمن اون هرزه ها اکثرشون با مردای متاهل هستن 

غرق در نیل چه اندیشه کند باران را...
چرا اخه باید خودمونو انقدر دست کم بگیریم که بشیم اولویت دوم یا بشیم ایستگاه هر خری

همیشه اینجوری نیست که زن خودشو دست کم بگیره یه وقتایی همش داد میزنه و یقه پاره میکنه که ارتباط با مرد زن دار حرامه یا فلانی زن یا دختر خرابیه که با مرد متاهل دوست شده ولی نمیدونه که دنیا میچرخه و یهو خودش با مرد متاهل وارد رابطه میشه دقیقا در موقعیت اون دختر یا زنی که تحقیر میکرد

اون عقده ای شده عزیزم.دوست داره زندگی همه مثل خودش از هم بپاشه.وگرنه از قدرتش نیست اتفاقا از عزت نفس ...

زنی که قدرت داره میدونه میتونه روی هرمردی دست بزاره مال خودش کنه،پس اولویت دوم هیچ مردی نمیشه.وامیسته تا مردا خودشونو واسش پاره کنن .انتخاب میکنه اونم ادم حسابیشو نه این دره پیتی عای متاهل خاینو 

کسی که کاری رو تشویق کنه با اون کسی که اون کارو انجام میده فرقی ندارهدر ضمن اون هرزه ها اکثرشون با م ...

ببین شما نفهمیدی من چی گفتم ، من حقیقتو گفتم از خودم چیزی در نیووردم

خدایا از تو گلایه ای نیست هیچی واسم کم نزاشتی....     برای یک روزم که شده دنبال چیزهای ک نداری نرو و از چیز های که داری لذت ببر.                                          پسرم دوست دارم ❤️