2777
2789
عنوان

قبل از ازدواج خط قرمزم مرد زن دار بود

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 50 پست
چرا اخه باید خودمونو انقدر دست کم بگیریم که بشیم اولویت دوم یا بشیم ایستگاه هر خری

از این دید هم نگاه کن ،خودشو دست کم نمیگیره اتفاقا میگه من چقد بهتر و سرتر هستم که شوهر منو به زنش ترجیح داده

متاسفانه این دید دارن بعضیاشون

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا با متاهلم میرم.خاک به سر زن یا مرد متاهلی که خیانت کنه

نمیدونم جامعه رو گوه برداشته

خدایا از تو گلایه ای نیست هیچی واسم کم نزاشتی....     برای یک روزم که شده دنبال چیزهای ک نداری نرو و از چیز های که داری لذت ببر.                                          پسرم دوست دارم ❤️
یعنی میرن با مردای متاهل؟

من حرف شما رو میگم میگی همه زنای متاهل بیشترمون اینجا متاهلیم به همه بر میخوره درستش اینه بگی بعضی از زنای متاهل .ماخودمون یدونه داریم برای هفت جدو ابادمون بسه بیشترمون البته .

این حرف اصلا خوب نیستا کلا خیانت بده چه با متاهل چه با مجرد چه برای مرد چه برای زن

درسته خوب نیست ولی متاسفانه حقیقت داره 

خدایا از تو گلایه ای نیست هیچی واسم کم نزاشتی....     برای یک روزم که شده دنبال چیزهای ک نداری نرو و از چیز های که داری لذت ببر.                                          پسرم دوست دارم ❤️
وای دقیقا دیروز از ی دوست قدیمی من شنیدم با ی مرد زندار رفته تو رابطه.وای حالم خیلی بد شد.توجیه میکر ...

خب چون گفته هرکی بود بود دیگ،دقیقا اینا همونایی ان ک براشون مهم نیس کی باشه چی باشه،مث این بنده خدا میگف میان کارشونو میکنن پسرا و میرن،خب تاوقتی اجازع ندی چرا باید بیان کارشونو بکنن و برن،هان؟!

خوده عزیزم،لطفا باخودت مهربون باش🧸به خودت رحم کن دختر 🧡

اونا دنبال اولویت نیستن دنبال رابطه بی دردسر و منافعه مالین که با مرد متاهل دوست میشن.مردایی هم که با زن متاهل دوست میشن همینطور.

و اینم بگم خودم متاهلم ولی ابدا این حرفارو نمیتونم بپذیرم که خیانت شوهرمو بندازم گردن نفر سوم.

مردایی که صدها سال به اسم عاقل تر بودن و منطقی بودن حق و حقوق اولویه ی خانمارو ازشون گرفتن انقدر ساده لوح نیستن که گول بخورن و جایی برن که نفعی نباشه.

همونطور که وقتی زنشونو نخوان از زندگی فراریش میدن.

لپ کلام اینه تا فرد متاهل نخواد هیچ نفر سومی وجود نخواهد داشت.تعهد وظیفه ی فرد متاهله

من حرف شما رو میگم میگی همه زنای متاهل بیشترمون اینجا متاهلیم به همه بر میخوره درستش اینه بگی بعضی ا ...

عزیزم دقت کنی منم داخل پرانتز گفتم اونایی ک دوست پسر دارن 

خب چون گفته هرکی بود بود دیگ،دقیقا اینا همونایی ان ک براشون مهم نیس کی باشه چی باشه،مث این بنده خدا ...

اینا متاسفانه عزت نفسشون پایین.وگرنه تنهایی هزار مرتبه بهتر از رابطه با ی متاهل خاین

میگفتی خاک تو سر جن ده ات بکنن منم یکی را میشناسم همین جوری بیشرف خدا لعنتش کنه زندگی یکی از دوستامو ...

این بنده خدا پرستار بچه منه!!

خوده عزیزم،لطفا باخودت مهربون باش🧸به خودت رحم کن دختر 🧡

اگه سرتر بودن که ی مجرد آدم حسابی میگرفتشون.نمیرفتم بیوفتن به جون زندگی مردم

ادم سالم مث منوشما اینجوری فک میکنیم

بعضیا احساس قدرت میکنن که مرد متاهلی بهشون پیشنهاد بده

دیدم که میگم 

یه همکار داشتم خودش علت طلاقش خیانت شوهرش بود

اونوقت با همه مردای محل کار میریخت روهم اکثرا متاهل 

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد