2777
2789

چون هیچوقت تحت هیچ شرایطی به هیچ عنوان نمیتونستم تو زندگیم اولویت دوم مردی باشم و نمیتونستم اینجوری اعتماد کنم به کسی کاش یاد بگیریم اینجوری اول برای خودمون حرمت قایل شیم تا هم جنسامون اسیب نبینن 

دیشب توی حرفای ی بنده خدایی فهمیدم با مردای زن دار دوست میشه متوجه میشه مشکل زندگیشون چیه و ورود میکنه 

حقیقتا کدر شد پیش چشمم بااین حرفا هرچند که بروش نیاوردم

همیشه برام سوال بود چطور بعضیا راحت قبول میکنن اولویت دوم کسی باشن تااینک یکی ازین افرادو دیدم و باتوجه به شخصیتش متوجه شدم این زن ها انقدر خودشونو دست کم میگیرن و انقدر بی اعتماد ب نفس و خودحقیر بینند که حاضرن با هرمردی وارد رابطع بشن چه زن دار چ پیر مرد 

خوده عزیزم،لطفا باخودت مهربون باش🧸به خودت رحم کن دختر 🧡

باز دم زنای متاهل گرم (اونایی ک دوست پسر دارن) حداقل میرن با پسرای مجرد

خدایا از تو گلایه ای نیست هیچی واسم کم نزاشتی....     برای یک روزم که شده دنبال چیزهای ک نداری نرو و از چیز های که داری لذت ببر.                                          پسرم دوست دارم ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا شخصیت سالم درک و فهم و عقده های روانی کمتری داره

چرا اخه باید خودمونو انقدر دست کم بگیریم که بشیم اولویت دوم یا بشیم ایستگاه هر خری 

وای دقیقا دیروز از ی دوست قدیمی من شنیدم با ی مرد زندار رفته تو رابطه.وای حالم خیلی بد شد.توجیه میکرد که دیگه سنم بالا رفته از تنهایی کلافه شدم.این سر راهم قرار گرفت رفتم باهاش.وای اعصابم خرابه هنوز

من در تعجبم چرا این چیزا راحته که بیانشم میکنن !!

از توی صحبتاش فهمیدم ،مثلا گف دوس پسرا چقد بد شدن میان کارشونو میکنن و میرن یااینک زنشون میفهمه.گفتم مگ دوس پسرات زن دارن گف گاهی شده اره!!!!

بعضیاشون .

یعنی میرن با مردای متاهل؟

خدایا از تو گلایه ای نیست هیچی واسم کم نزاشتی....     برای یک روزم که شده دنبال چیزهای ک نداری نرو و از چیز های که داری لذت ببر.                                          پسرم دوست دارم ❤️
چرا اخه باید خودمونو انقدر دست کم بگیریم که بشیم اولویت دوم یا بشیم ایستگاه هر خری

دیگ لعنت خدا دنبالشونه

خدا تو قران میگ نترسید هربلایی سرتون بیارن شبیه همون سرشون میاریم

خداوند میبیند مراقب باش🤍🫂قربون عشقم برم🫂🙈❣️کنارت میمونم هرگز ترکت نخواهم کرد دوست دارم💘🤍🫂😔

باز دم زنای متاهل گرم (اونایی ک دوست پسر دارن) حداقل میرن با پسرای مجرد

این حرف اصلا خوب نیستا کلا خیانت بده چه با متاهل چه  با مجرد چه برای مرد چه برای زن 

کاربر خانوم هستم ،خانمهایی که برای بچه دار شدن می‌خوان اقدام کنن حتما تحت نظر پزشک طب سنتی باشند  و از غذاهای سالم و حتی الامکان ارگانیک استفاده کنن حتی داروهای ساده مثل استامینوفن و قرص آهن رو بدون صلاحدید این پزشک استفاده نکنن چون اینها ضررهایی برای   جنین دارد چیه مسیله ی دیگه اینکه  جنگ غزه و جنگ دوازده روزه ذات  خیلیا رو  آشکار کرد همونها که همیشه ایران ایران میکردن ولی در کنار نتانیابو و ترامپ کودک کش ایستادن همونهاکه  از کشته شدن کودکان در غزه و هم از حمله به  ایران  ابراز خوشحالی کردن و از جنایات این حیوانات به عنوان  پیروزی یاد می‌کنن فقط  ذات واقعیشون آشکار شد که واقعا جای تأسف داره و اینکه شما دوست عزیز برو بشین  در مورد مسایل مختلف  بیشتر فکر کن سواد رسانه ایتو ببر بالاتر  تا عاقبتت بخاطر کینه توزی و تفکرات ضد انسانی و ضد الهی  خراب   نشه 

یعنی چی ورودمیکنه؟

ینی در میاره چه مشکلی دارن تو زندگیشون مثلا اقا کمبود محبت داره یا از هرچیزی ک ناراضیه بعد ورود میکنه و اون نقطه رو براش جبران میکنه و‌وابستش میکنه