2777
2789
عنوان

قبل از ازدواج خط قرمزم مرد زن دار بود

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 50 پست
شمام از اون خانم دوری کن.یوقت شوهر خودت رو هدف قرار نده.بالاخره مرد یوقت پاش ی کوچولو بلرزه

هیچ اتفاقی نمیوفته،اگر پاش لرزید بزار بلرزع،توی زندگی من جای ادم درسته نه ادم عوضی .

خوده عزیزم،لطفا باخودت مهربون باش🧸به خودت رحم کن دختر 🧡

همیشه اینجوری نیست که زن خودشو دست کم بگیره یه وقتایی همش داد میزنه و یقه پاره میکنه که ارتباط با مر ...

خیانت کثیف دیگه.پس داد بزن بگو نه قابل توجیه.خدا لعنت کنه زنی که با مرد متاهل بره تو رابطه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همیشه اینجوری نیست که زن خودشو دست کم بگیره یه وقتایی همش داد میزنه و یقه پاره میکنه که ارتباط با مر ...

تحقیر میکرد؟ تحقیر چیه. حقیرن دیگ اینجور زنا.

خوده عزیزم،لطفا باخودت مهربون باش🧸به خودت رحم کن دختر 🧡

من ی دوست داشتم مطلقه بود.زمانی کسی بهش پیشنهاد میداد کل مدارک و شناسنامه و همه چی ازش همون دیت اول ازش میخواست.تحقیق میکرد یوقت متاهل نباشه.به مرد کم هم قانع نبود هم پولدار هم تحصیلکرده هم با خونواده میخواست.خیلی سالها تنها موند و سختی کشید.ولی الان ی مرد حسابی کنارش

خیانت کثیف دیگه.پس داد بزن بگو نه قابل توجیه.خدا لعنت کنه زنی که با مرد متاهل بره تو رابطه

من نمیگم قابل توجیه خانم گفت خودشونو دست کم میگیرن و با مرد متاهل دوست میشن من میگم همیشه فقط اینجوری نیست مواردی دیدم که خانم شوهرش بهش خیانت کرده از شوهرش جدا شده و بعد خود خانم با مرد متاهل وارد رابطه شده ازش بپرسی چرا اینجوری میکنی میگه زندگیه من اینجوری خراب شد زندگیه بقیه رو هم من خراب میکنم. یا موردی بود مرد متاهل میبینه دختر یا زن از هر نظر ضعیفه و حامی نداره اول با محبت نزدیک میشه بعد که میبینه خانم قبول نمیکنه شروع میکنه به تهدید خانم که باید با من رابطه داشته باشی. یه وقتای هم اونجوری میشه که قبلا گفتم اصلا نباید تعجب کنیم که چرا اینجوری شده یا چرا خانم این کار رو کرده واقع بین باشیم مردا گول نمیخورن ولی خانمهای متاهل برای اینکه خونه زندگیشون رو ول نکنن و نقل دهن مردم نشن شوهرشون رو بیگناه میدونن