2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=400228656]خونه نداریم[/QUO وامی چیزی بگیرید یه جای کوچیکو اجاره کنید برید فقد وگرنه روز به روز سردتر میشید باهم

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
مامان من میگه وقتی با مادرش بد.بات ام در آینده بد میشه.نمیدونم.فک کنم راست میگه.بعید نیست

نمیدونم والا شوهرم من اوایل خیلیی خوب بود ولی کم کم عوض شدم دیدم هی به حرف مادرش میره از ترس اینکه کسی بهش نگه زن ذلیل به هیچی دست نمیزنه مبادا بگن زن ذلیلی 

خیانتش در چ حد بود؟

قبل عقدمون رابطه داشتن من نمیدونستم وقتی دیدم چتاشون زنه هم متاهل بود و اشنا فک کن با زن حرف میزدم نمیدونستم با شوهرم رابطه داره همیشه شک داشتم که شاید درحد چت بوده ولی دیروز که بحثمون شد من خیانتش و بازم اوردم وسط اونم باز کرد کامل که باهاش رابطه جنسی هم داشته دنیا رو سرم خراب شد فقط گفتم‌واکذارت میکنم بخدا ترو دیگ هرچقدر چرت وپرت گفت ج ندادم تا الانم خبری نیست ازش

خیانتش در چ حد بود؟

من حقم واقعا این نبود خیلی عذابم داد سکوت کردم فقط همه کفتن به خونوادش بگو خیانتش بازم نگفتم فقط تو خودم ریختم داغونم کرده نمیبخشمش هیچوقت من زن بدی نیودم اصلا همه کار براش کردم ولی اون همیشه با غد بازیاش منو مقصر همه چی دونست ختی خیانتشو

انشالله که امسال بشه

انشاالله اگه میخوای سخت تر از نشه دوران عقد برات فقد سعی تا میتونی دیر به دیر بری خونه مادرشوهرت اگه میتونی یه کار پیدا کن برو سرکار هم اعصابت اروم میشه هم اونارو دیر به دیر میبینی من احمق تو این دوسال یه کار پیدا نکردم برم اینارو کمتر ببینم

من حقم واقعا این نبود خیلی عذابم داد سکوت کردم فقط همه کفتن به خونوادش بگو خیانتش بازم نگفتم فقط تو ...

وای خدا لعنتش کنه.حرومت کرد عوضی‌.توام دوسپسر بگیر.بعد ارش جداشو.کون لقش