2777
2789
من ترس بعدشو دارم.وگرنه از این سم ک دوست دارم خلاص شم اگه ی درامد درست داشتم حتما خودم اود اقدام میک ...

نه ترس بعدشو نداشتع باش سلامت روانت خیلی مهم تره 

بعدش هر چقدرم سخت بشه باز به اندازه ایی که بخوایی با ادمی زندگی کنی که روحو روانتو بریزه بهم سخت تر نیست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر.ما ده سال دوست بودیم اما باز توی این دوران ب مشکل خوردیم میگه طلاق بگیریم.قبلا ی بار گفت مع ...

دقیقا نامزدمنم‌ دیروز بخاطر ی شوخی عصبانی‌شد‌گفت‌طلاق بگیریم😞😞😞

نه ترس بعدشو نداشتع باش سلامت روانت خیلی مهم تره بعدش هر چقدرم سخت بشه باز به اندازه ایی که بخوایی ب ...

یکمم دوسش دارما.خلاصه ده سال باهاش بودم.اما این رفتاراس خیلی سردم کرده

اخ دقیقا همینه.خداروشکر ما رومون توروی هم باز نشد منم میرفتم تو اتاق فقط برای شام و ناهار میومدم بیر ...

باز خوبه شوهرت اینارو میدونه 

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
من حاضر بودم بدون عروسی باشه فقط برمنکه این همه سال تو دوران عقد بمونم

خب الان مشکل کجاس نمیرید خونه خودتون 

اره کلا با مادرش خیلی بد.همشم بهشون میگفت حواسشون بهم باشع.کلا احترامشون بهم زیاد بود.اما ننش خیییلی ...

شوهر من ک خیلی خیلی وابسته مادرشه بچه اخرم هست بدبختی

واقعا این مردا خییییلی وقیح شدن.تقصیر ماست ک زیادی بهشون رو دادیم

دقیقا خیلی رو دادم بهش ازش خیانت‌دیدم بخشیدمش حالا من‌یه شوخی کردم باهاش زنگ‌زد به مامانم گفت ببین‌اون ذیگ کیه من کی ام خاک برسر احمقم بخاطر حماقتی که کردم