2777
2789

واقعا حال آدم از تفکرات چندش آور بهم می خوره

طرف اومده نوشته سومی رو باردارم دلم پر میکشه واسه پسر

حالا الان چه گلی زدی به سر دوتا دخترت که سومی رو هم کردی تو شکمت به عشق پسر

دلت انقدر پر میزد می رفتی ivfمی کردی فقط زرت زرت پر کردن شکم هاتون رو بلدید عقلتون نمیرسهivfهست

مگه مسخره بازیه شانسی شانسی هی زاییدن

کشور ما هیچ وقت درست نمیشه

تا زمانی که ملت هنوز تو فکر جنسیت بچه هستن به جای اینکه تو فکر این باشن پدر و مادر خوبی برای بچه اشون باشن

واقعا سطح فرهنگ و شعور بعضی ها هنوز صفر

کاش هیچ کس تا به شعور اینکه براش سلامت بچه اش مهم باشه نه جنسیتش بچه دار نشه

یه مدت اینجا نمیومدم این تاپیک ها و نظرات سمی رو نمی دیدم چقدر خوب بود

همروز بعد مدتی اومدم باز سموم اینجا حالم رو بد کرد

خب دوست داره به کسی ربطی نداره که، به همه چیه مردم‌کار دارین

تمدن ایران از اهرام مصر قدیمی تر است… در هفت هزار سال پیش از میلاد در سراسر خاک ایران کمتر نقطه ای یافت می شد که در آن جنگل و مراتع طبیعی نباشد. اگر غیر از این بود تمدن عظیم آریایی در ایران بوجود نمی آمد❤️🤍💚 کرونین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعصاب معصاب نداریا 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

حالا انگار پسر میخواد بیاد تاج بزاره سرش

یا اینکه جلو فامیل پزشو بده

همون پسر فردا میشه بلای جونش

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

خب دوست داره به کسی ربطی نداره که، به همه چیه مردم‌کار دارین

تا وقتی به شعور اینکه جنسیت بچه براش مهم نباشه نرسیده غلط کرده دوست داره

آره کار داریم چون با این تفکراتتون بچه دار میشید بعد اون جنسیتی که می خواید نمیشه گند میزنید تو اعصاب روان اون بچه یه عقده ای ولرد جامعه می کنید که به همه آسیب میزنه

حالا انگار پسر میخواد بیاد تاج بزاره سرشیا اینکه جلو فامیل پزشو بدههمون پسر فردا میشه بلای جونش

بسته به فرهنگ و ادبیه که پدرومادر توش نقش دارن

ربطی به پسرو دختر نداره، دختر بی حیا و بی رحم ندیدی

تمدن ایران از اهرام مصر قدیمی تر است… در هفت هزار سال پیش از میلاد در سراسر خاک ایران کمتر نقطه ای یافت می شد که در آن جنگل و مراتع طبیعی نباشد. اگر غیر از این بود تمدن عظیم آریایی در ایران بوجود نمی آمد❤️🤍💚 کرونین

به تو چه ، دلش میخواد ده تا بچه بیاره ، مگه خرجشو تو میدی! دلش میخواد هم دختر داشته باشه هم پسر وکیله سلیقه ی ملتم هستین

تا مردم ما یاد نگیرن در مورد زندگیه دیگران دخالت نکنن وضع مملکت همینه

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌