بچه ها من ی پیشنهاد رابطه داشتم از طرف ی پسر . خیلی زشته بهش گفتم که من با کسی که هدفش ازدواج نبست نمیرم تو رابطه ؟؟ طرف هم خیلی ناراحت شده . البته گفت که قصدش ازدواج نیست و براش سخت نیست جدایی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کآرت درست بوده آفرین هدفش رو فهمیدی حالا خوبه طرف اعتراف کرده پسرای الان الکی قول ازدواج میدن یا میگ ...
اره آدم صادقی بود گفتش نمیخوام ازدواج کنم اصلا فقط باهم باشیم ولی هیچوقت بهت خیانت نمیکنم و نمیرم تا وقتی خودت بگی خسته شدم و بخوای بری . بعد گفتم تو با این موضوع کنار میایی پس این وابستگی چی میشه ؟ گفت من میتونم کنار بیام . منم گفتم من نمیتونم کنار بیام چون بی نهایت احساساتی ام . و تموم شد اما مطعمنم بازم میاد سمتم که مخمو بزنه اما فقط برای دوستی الکی
قصدش که مشخصه. ولی باز خوبه بهت گفته قصدش ازواج نیست ولی بازم نباید دختری که گفته قصد ازدواج داره رو اینقدر از لحاظ احساسی تحریک کنه. مشخصه که داری تحریک هم میشی.
مگذار دیگران نام تو را بدانند همین زلال بی کران چشمانت برای پچ پچ هزارساله انان کافیست!