2777
2789
عنوان

دلیل ازدواج نکردم بنظرتون مسخرس

| مشاهده متن کامل بحث + 1823 بازدید | 150 پست
چرا ترس نداره که برو لیزر

درد داره ؟

دیگه تحمل درد ندارم 

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس اونایی که سزارین کردن یا دست و پاشون پلاتین داره و همش تو چشمه باید ازدواج نکنن؟

چه منطقیه داری تو دختر

اونی ک بخوادت اینطو چیزا براش مهم نی

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣
چ ربطی داره

خیلی بدم زشتی دارم دیگه حتی نمیتونم لباس باز بپوشم 

بخدا ازون موقع اصلا تو عروسی لباس باز نپوشیدم

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

کرم سیکالفت اون اصل حدود یک نیم میلیونهبخرو در حق من. دعا کن

باید حتما جای بخیه تازه باشه؟اگه مال تقریبا۶سال پیش باشه هم میبره؟

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

مردم دست یا پا ندارن،معلولیت دارن ازدواج کردناین که چیزی نیست

بدنم رو زشت کرده بعدا یکی پیدا میشه مبزنه تو سرم بدن خطخطیمو

دیوونه ای؟اول این که خیلییی عادیهههه و هزار تا راه حل دارهدوم این که کمتر کسی به خاطر یه اسکار بخیه ...

من چجوری باید بگم به کسی که بدنم خط داره؟

خودمم بدم میاد به دوستان نشون دادم چندششون شد 

خدا خیرت بده فک میکنی گرد اونو میبینه بابا اصن هیچ ربطی نداره بخدا پس ماها ک شکممون ترک میخوره و رد ...

رد بخیه سزارین فرق داره این بین سینه هام هست خیلی زشته 

بدن بقیه رو ببینی خودت میگی چه اشتباهی کردم😂😂بیخیال بابا

بدن بقیه صافه 

من روی بخیه تازه امتحان کردم نمی دونماما بهتررررین ازبین برنده اسکار بخیه اس با قاطعیت می گم اینو

مرسی عزیزممم

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626