2777
2789
عنوان

هنوزم یه عده تو گیر دختر و پسر بودن بچه هستن🤮🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 74 پست
تا وقتی به شعور اینکه جنسیت بچه براش مهم نباشه نرسیده غلط کرده دوست دارهآره کار داریم چون با این تفک ...

دقیقا همینطوری که تو الان داری رفتار میکنی و توهین میکنی

تمدن ایران از اهرام مصر قدیمی تر است… در هفت هزار سال پیش از میلاد در سراسر خاک ایران کمتر نقطه ای یافت می شد که در آن جنگل و مراتع طبیعی نباشد. اگر غیر از این بود تمدن عظیم آریایی در ایران بوجود نمی آمد❤️🤍💚 کرونین

زندایی من پدر مادرش هی زاییدن تا پسر بشه بچه هاشون.بالاخره بعد 7 تا دختر دو تا پسر تولید مثل کردن الان یکیش مدام زندانه و اونیکی معتاد به تمام معنا  وبال گردن پدر مادر تازه اون زنداییه زن گرفت و زنشو طلاق داد یه پسرم پس انداخت الان افتاده گردن ننه بابای بدبخت پسره.ولی این 7 تا دختر ازدواج کردن و همه خوشبت شدن

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا وقتی به شعور اینکه جنسیت بچه براش مهم نباشه نرسیده غلط کرده دوست دارهآره کار داریم چون با این تفک ...

چه ربطی داره یه سری ها دختر دارن دلشون پسر میخواد

یسری ها پسر دارن دلشون دختر میخواد

یکیم مثل من چون داداش بزرگتر نداشتم دوس دارم بچه اولم پسر باشه که بعدی دختر شد دخترم همیشه دلش گرم باشه یکی عین کوه پشتشه

آواکادو سایت🥑                                                            

داد بیداد نکن!

هرکسی یه علاقه‌ای داره...

طبیعیه اونی که دوتا دختر داره دلش بخواد سومی پسر بشه

اونی که دوتا پسر داره دلش بخواد سومی دختر بشه

شما غیرطبیعی هستی که به اسم روشنفکری از اونور بوم افتادی!

لایک کنید. حال می‌ده

همون آی وی افی که داری میگی هم تو کت من نمیره

والا منم تو کتم نمیره ولی وقتی یکی انقدر پافشاری رو جنسیت داره بره این کارو کنه خودش و اون بچه رو راحت کنه دیگه

چیه هی کاش پسر بشه کاش پسر بشه،پس فردا بچه دختر بشه می خوتن گند بزنن تو روح و روان بچه 

خوب برو ivfصد در صد پسر بشه

داد بیداد نکن!هرکسی یه علاقه‌ای داره...طبیعیه اونی که دوتا دختر داره دلش بخواد سومی پسر بشهاونی که د ...

میکنم خوبم میکنم

جنسیت بچه چیزی نیست علاقه ای باشه

تویی که هنوز شعور اینو نداری پدر و مادر بودن چیزی نیست که بنا به علاقه به جنسیت بچه باشه حرف نزن

هنوز شعورت قد نمیده به درک این مسائل

بسته به فرهنگ و ادبیه که پدرومادر توش نقش دارنربطی به پسرو دختر نداره، دختر بی حیا و بی رحم ندیدی

همه جوره دیدم.کار ندارم این خوبه یا اون بده .تولید مثل زیاد برای پسر تو کتم نمیره تو این وضع سخت جامعه

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

زندایی من پدر مادرش هی زاییدن تا پسر بشه بچه هاشون.بالاخره بعد 7 تا دختر دو تا پسر تولید مثل کردن ال ...

۷ تا دختری که خوشبخت شدن به واسطه همسر خوب و بافرهنگ و با معرفت خوشبخت شدن خب، چرا انقدر سطحی نگری 

تمدن ایران از اهرام مصر قدیمی تر است… در هفت هزار سال پیش از میلاد در سراسر خاک ایران کمتر نقطه ای یافت می شد که در آن جنگل و مراتع طبیعی نباشد. اگر غیر از این بود تمدن عظیم آریایی در ایران بوجود نمی آمد❤️🤍💚 کرونین

چقد فشار اومده بهت

هرکسی ی چیزی دوس داره و دلیل نمیشه اگ بچش اون یکی جنسیت شد یعنی قراره خفش کنه

خیلییییی ها دختر دوست دارند ولی بچه اگ پسر شد فرقی نمی‌ذارن

خیلییییی ها پسر دوست دارند و بچه دختر شد فرقی نمی‌ذارن و همچنان دوسش دارن

دوس داشتنه دیگ، حرص نخور و سرت روام تو زندگی بقیه نکن

زمانی بده ک فرق گذاشته شه وگرنه این مسائل ک طرف دوس داره بچه سومش بعد دوتا دختر، پسر باشه عادیه 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙