2777
2789
عنوان

هنوزم یه عده تو گیر دختر و پسر بودن بچه هستن🤮🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 74 پست
آره اون درسته رژیم غذایی و یه سری نکات دیگه مثل پیدا کردن روز تخمک‌گذاری .‌‌..، ولی صد درصد نیست

زن داداش جاریم یه دختر داش رفت قبل از اقدام برای بار دارش دکتر رژیم گرفت الان پسره بچش

شما هنوز نمیدونی ای وی اف هم جنسیت صد در صد نمیشه؟فقط شانسش بیشتره!!!

شانسش رو خیلی خیلی بیشتر میکنه

همه چیز درصد خطا داره هیچ چیز صد در صدی نیست شما هنوز اینو نمی دونی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت خیلی باشعور و بافرهنگی؟

کور بودی ندیدی نوشته ناخواسته باردار شدم همش میگید چرا با ای وی اف تعیین جنسبت نکردی؟!

من طرفدار طرز فکر کسانی که افراطی پسردوستن نیستم.ولی هر ادمی دلش میخواد از هردوتا جنس بچه داشته باشه وقتی چندبار باردار میشه

میخولی نبینی از سایت تشریفتو ببر بیرون

خدایا چه گم کرد آنکه تو را پیدا کرد و چه پیدا کرد آنکه تو را گم کرد.
همه جوره دیدم.کار ندارم این خوبه یا اون بده .تولید مثل زیاد برای پسر تو کتم نمیره تو این وضع سخت جام ...

اونکه بحث ش جداست ، تو این وضع مملکت کلا بچه ها آوردن. ریسک بزرگیه، چه برسه به این به خاطر جنسیت خاصی هی بچه بیاری

تمدن ایران از اهرام مصر قدیمی تر است… در هفت هزار سال پیش از میلاد در سراسر خاک ایران کمتر نقطه ای یافت می شد که در آن جنگل و مراتع طبیعی نباشد. اگر غیر از این بود تمدن عظیم آریایی در ایران بوجود نمی آمد❤️🤍💚 کرونین

چه ربطی داره یه سری ها دختر دارن دلشون پسر میخوادیسری ها پسر دارن دلشون دختر میخوادیکیم مثل من چون د ...

تا وقتی که پسرت زن نگرفته دخترت میتونه تکیه کنه بعد زن گرفتن برادرش باید به خودش تکیه کنه

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

هرکه بگه دختر دوست دارم همه تحسینش می کنند خدانکنه یکی بگه پسر دوست دارم میشه بی فرهنگ

من هیچ کدوم رو تحسین نمیکنم 

کلا کسی که دنبال جنسیت بچه باشه هنوز به سطحی نرسیده که لایق پدر مادر شدن باشه

بنظرم هرکس نظر خودشو داره یکی پسر دوست داره و دلایل خودشو داره و یکی هم دختر دوست داره و اونم دلایل خودشو داره عقیدها مثل هم نیست...

یکی هم دوست داره دوتاشو داشته باشه چه اشکالی داره 

۷ تا دختری که خوشبخت شدن به واسطه همسر خوب و بافرهنگ و با معرفت خوشبخت شدن خب، چرا انقدر سطحی نگری

اسی عقده داره بنده خدا داره ی جوری عقده گشایی میکنه

سرشو کرده تو زندگی ملت بعد از شعور حرف میزنه

همونجور ی ک عده دختر دوست دارن ی عده هم پسر دوست دارن

اونی ک دختر دوس داره عیب نداره ولی اونس ک پسر دوست داره عیب داره؟

عیبش زمانیه ک اگ جنسیت بر خلاف میلمون شد بخوایم باهاش بد رفتار کنیم وگرنه در همه جای دنیا این مسئله طبیعیه

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
۷ تا دختری که خوشبخت شدن به واسطه همسر خوب و بافرهنگ و با معرفت خوشبخت شدن خب، چرا انقدر سطحی نگری

منظور از خوشبختی اینکه دردسری برای پدر مادر ندارن وگرنه من تو زندگیشون نیستم ببینم چطورین که

اونوقت چه ربطی داشت به سطحی نگری من؟؟؟؟؟؟؟

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

خودت خیلی باشعور و بافرهنگی؟کور بودی ندیدی نوشته ناخواسته باردار شدم همش میگید چرا با ای وی اف تعیین ...

دقیقا

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
خودت خیلی باشعور و بافرهنگی؟کور بودی ندیدی نوشته ناخواسته باردار شدم همش میگید چرا با ای وی اف تعیین ...

آره خیلی با شعور و با ادبم

کور تویی و هفت پشتت که نخوندی ببینی چی نوشتم،نوشتم طرف گفت سومی رو باردارم دلم پر میکشه واسه پسر

من استارتر رو نگفتم یکی که نظر گذاشته بود رو میگم

در مورد استارتر اون تاپیک صحبت نکردم

منظور از خوشبختی اینکه دردسری برای پدر مادر ندارن وگرنه من تو زندگیشون نیستم ببینم چطورین کهاونوقت چ ...

وقتی همه رو با یه چوب میزنی میگی دخترای فلانی خوبن ولی پسراش اذیتش کردن یعنی سطحی نگری

تمدن ایران از اهرام مصر قدیمی تر است… در هفت هزار سال پیش از میلاد در سراسر خاک ایران کمتر نقطه ای یافت می شد که در آن جنگل و مراتع طبیعی نباشد. اگر غیر از این بود تمدن عظیم آریایی در ایران بوجود نمی آمد❤️🤍💚 کرونین

تا وقتی که پسرت زن نگرفته دخترت میتونه تکیه کنه بعد زن گرفتن برادرش باید به خودش تکیه کنه

من از اون دید نگفتم🙄

خوشمم نمیاد بعد ازدواج آویزونه هم باشن و تو زندگی هم مشکل به وجود بیارن

ولی همیشه جایی با شوهرش به مشکل بخوره با خیاله راحت میتونه بگه به داداشم میگم بیاد جرت بده😂

آواکادو سایت🥑                                                            

رفتن نرفتن من از اینجا هم دست تو نیست

کوری نمی خونی چی نوشتم مشکل خودته اصلا در مورد استارتر اون تاپیک ننوشتم اون همچین حرفی نزده بود