2777
2789
عنوان

نمیدونم‌کادو بدم یا نه

54 بازدید | 6 پست

خواهرم ۲۵ سالشه و مجرده، اول آذر تولدشه،هر سال بهش کادو پول میدم

بار آخر تولدشم‌نبود نه تومن بهش داد قرض دادم،  بعد بخشیدم،خودش سرکار نمیره میگه کارایی که هست در شان‌ من نیست! کار سطح بالا میخوام!!!

خودم همیشه لنگ‌ پولم، سر کار که میرفتم برا هفت تومن! الانم بیکارم ،اگه همون‌نه تومن رو بهش نداده بودم خودم‌میزدم به یه زخمی

حالا پولا رو چکار میکنه، میره با دوستاش کافه! دوستاشو اکثر اوقات مهمون میکنه!! هیچ کار خاصی هم برام‌انجام‌نمیده وقتی پول میخواد بهم زنگ میزنه همین!شیطونه میگه از یه جایی به بعد تمومش کن! دلیلی نداره وقتی من خودم نگران هزینه هامم و برای یه خرید کوچیک کلی میگردم که همون‌جنسو با قیمت پایین بخرم  پولمو الکی بدم به کسی که خودش حاضر نیست کار کنه و برا خوشگذرونی استفاده میکنه، کارش شده هر روز از بیرون غذا گرفتن

به نظرتون میگم اصلا برا تولدش کادو ندم یا یه مبلغ کم مثل چهارصد تومن بهش بدم!؟خواهرم حتی روز تولد من زنگ نمیرنه تولدمو تبریک بگه، ولی چون من ده سال ازش بزرگترم یه جورایی انگار توقع داره همش بهش پول بدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم وقتی خودت لازم داری نیازی نیست به کسی دیگه پول بدی درخواستم کرد میگی ندارم یا کم دارم خودم لازم دارم با این توضیحات میتونی فقط زنگ بزنی تولدشو تبریک بگی

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40