2777
2789
عنوان

هنوزم یه عده تو گیر دختر و پسر بودن بچه هستن🤮🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 74 پست
خیلی هم شوهره حساب میبره 😆شوهره هم برمیگرده میگه مواظب باش من داداشتو جر ندم

مهم حساب بردنه نیست مهم اون حس دلگرمیه عزیزم

آواکادو سایت🥑                                                            

به تو چه ، دلش میخواد ده تا بچه بیاره ، مگه خرجشو تو میدی! دلش میخواد هم دختر داشته باشه هم پسر وکیل ...

این یه مسئله‌ی اجتماعیه، هیچ کسی صاحب بچه‌ای به دنیا میاد نیست پس یه جوری حرف نزنید که بچه دار شدن مثل ماشین دار شدنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این یه مسئله‌ی اجتماعیه، هیچ کسی صاحب بچه‌ای به دنیا میاد نیست پس یه جوری حرف نزنید که بچه دار شدن م ...

زمانی این حرف درسته که جامعه همچین اجازه ای نده ، مثل کشور چین که سالها قبل قانون تک فرزندی داشت

نه تو ایران که مردم رو تشویق به فرزنداوری میکنن

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
پس اگر مهم نیست لطفا ندونسته کامنت های حق به جانب نزارید که بحث پیش نیاد من خودم جنسیت برام اصلا مهم ...

عزیزم اصلا حرف من دختر و پسر داشتن نبود با شما 

گفتین پشت هم باشن . اگه فردا این شوهرش اذیتش کرد بره حسابشو برسه . گفتم رو این امید نباشید . فردا پسر زن بگیره اونم فکر و ذکرش میشه خانواده اش . همون جور که دختر فکرش میشه شوهر و بچش 

همین 

نه گاردی بود . نه بحثی .‌ نه ناراحت کردن شما 

الان خواهرهمسر من بیاد بهش بگه شوهرم اذیتم میکنه ، بهش میگه برو مشاوره . یا خودت تصمیم بگیر که میخوای چیکار کنی . حق دخالت نداره چون جای اونا نیست تو زندگی . چون الویتش زندگی خودشه 

پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

عزیزم اصلا حرف من دختر و پسر داشتن نبود با شما گفتین پشت هم باشن . اگه فردا این شوهرش اذیتش کرد بره ...

عزیزم اولویت و اینا رو من اصلا کاری ندارم گفتم که دلش گرم باشه تو دهنش بچرخه بگه داداش دارم و فلان

من خودم داداش بزرگ تر نداشتم همش حس میکنم واقعا نیاز بود اصلا همین که شب عروسی با داداشت برقصی از نظر من واقعا خیلی قشنگه که من تجربش نکردم

داداشم کوچولوعه ۱۰ سالشه کلا😂

آواکادو سایت🥑                                                            

عزیزم اولویت و اینا رو من اصلا کاری ندارم گفتم که دلش گرم باشه تو دهنش بچرخه بگه داداش دارم و فلانمن ...

منم داداش ندارم 😬😇

باور‌ کن اونایی که دارن خیلیاشون راضی نیستن 

نمونه اش خواهرهمسر خودم دیگه 

دو تا برادر داره .. که یکیش همسر خودمه 

اون هی میگه داداااااااشم.. فداشون شم .‌ قربونشون شم

اینا پوکر فیس و سرد 

اصلا کاری ندارن به دو‌تا خواهرشون 

فکر و ذکرشون فقط زندگی خودشونه 

اصلا براشون مهم نیست

مادر و‌ پدرشون هم از بچگی سعی کردن اینا رو‌ عاشق و‌ پشت هم بار بیارن 

خودمم همینطورم 

پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

موضوع بحث بچه داشتن نیست، فرق گذاشتن بین جنسیته

شما ریپ زدی که بگی نباید بچه زیاد بیارن 

جنسیت هم اون بنده خدا وقتی دوتا بچش دختر باشه حق داره دلش بخواه سومی پسر بشه

بحث سالم بودنو و اینا هم بکنار همه اول از خدا میخوان بچشون سالم باشه

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
شما ریپ زدی که بگی نباید بچه زیاد بیارن جنسیت هم اون بنده خدا وقتی دوتا بچش دختر باشه حق داره دلش بخ ...

من این رو نگفتم، به حرفم هم ارتباطی نداشت

حق هم چیزیه که خدا تعیین می‌کنه نه دلبخواه آدم‌ها

هرکه بگه دختر دوست دارم همه تحسینش می کنند خدانکنه یکی بگه پسر دوست دارم میشه بی فرهنگ

کسی نمیگه دخار، اگر بیای بخش ای وی اف همه از دم پسر میخوان متوجه میشی که‌ مردم حتی نیم درصد هم طرفدار دختر نیستن 

من این رو نگفتم، به حرفم هم ارتباطی نداشتحق هم چیزیه که خدا تعیین می‌کنه نه دلبخواه آدم‌ها

این یه مسئله‌ی اجتماعیه، هیچ کسی صاحب بچه‌ای به دنیا میاد نیست پس یه جوری حرف نزنید که بچه دار شدن مثل ماشین دار شدنه

این کامنت شماست👆

وقتی گفتم دلش میخواد ده تا بچه بیاره و دلش میخواد هم دختر داشته باشه هم پسر همچین چیزی گفتی 

یا نمیدونی داری چی میگی یا دنبال زیربغل ماری 

اون حقی که میگی داستانش جداست 

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌

یه دختر دارم

اگه قرار باشه بچه دوم بیارم تمام سعیمو می‌کنم پسر باشه..چون دوست دارم 

مگه میشه آدم از علاقه‌ش بگذره

دخترم شد بازم خدارو شکر می‌کنم دخترم خواهر داره

مغزهای زنگ زده هم خودتون هستید با این ادعاهای روشنفکریتون

حتما برو روانشناس دو تا بچه دخترداره دلش میخواد سومی پسر بشه تازه اونقدر براش مهم نیست که بره  ای وی اف کنه بعد میگه درگیر جنسیته که بنظر من حتی اگه بچه نداشتن هم بازم دوست داشتن جنسیت خاص کاملا عادیه و طبیعیه ولی نه اینکه بچه رو اذیتت کن