2777
2789
عنوان

مث سگ پشیمونم ک اومدم خونه جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 293638 بازدید | 761 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این نسخه برا همه یکسان نیست

دقیقا

مادرشوهر کیه بخواد تصمیم بگیره من نرم خونه ش

شوهرم تو اون خونه سهم داره اولا من نرم شوهرمم نمیره دوما شوهرم ادعای سهم ارث شو میکنه ببینم کی نمیخواد من برم ؟!؟!

یعنی چی اگه پربازدید بشه چی میشه داستان چیه مثل اینستاست اینجا؟

از نظر من وقتی تاپیکی میره پر بازدید خب تقریبا کل سایت دیگه میشناسنش!

و هروقت تاپیکی بزنه کاربرا سریع حمله ور میشن که ببینن موضوع چیه و یجورایی اکثرا محبوب دل ها میشن

خب حالا کاری به بعضیا نداریم که داستان واقعی زندگیشونو میگن

یه سریا کلا داستانای فیک تعریف میکنن و عقده اینو دارن که دیده بشن!

حالا اینجا امتیاز خاصی نداره برای این موضوع اما خیلی راحت با ذهن و احساسات مردم با داستانای خیالیشون بازی میکنن همین

آواکادو سایت🥑                                                            

من یادمه بچه بودیم با مامانم و خواهرا خونه مادربزرگم بودیم بابام که از ماموریت اومد مارو برد خونه مادرش مادربزرگم کم محلی کرد پشتش رو کرده بود چای میریخت بابام برگشت گفت چیزی شده اونم گفت نه بابام طاقت نیاورد گفت بلندشید بریم خونه همون مادرمادرم چون کلا برای ماموریت یه شهر دیگه بودیم خودمون زودتر اومده بودیم تهران بعد بابام اومد که مثلا نخاست بمونه خونه پدرزن چندساعت نشست گفت بریم خونه پدرمادرم به اونها هم سر بزنیم شبم میخاستیم بمونیم بعد چطور اینجوری جاری بی احترامی کرده شوهرت مثل کلم گرفته خوابیده شوهر من بود میگفت پاشو بریم به برادرشم زنگ میزد میگفت داریم میریم اصلا تاپیکت هرجورنگاه میکنم تعجب انگیزه 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

چایی دم کرد خببعد حین دم کردن گف عهه شاهین ک چایی نمیخوره(شوهرمنو میگف)بعد گف اشکال نداره تو میخوریب ...

خدایا چقد سنگن بعضیا میگفتی فلانی ما شام نخوردیم

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

من یادمه بچه بودیم با مامانم و خواهرا خونه مادربزرگم بودیم بابام که از ماموریت اومد مارو برد خونه ما ...

داداش خودمم یه همچین اخلاقی داره 

هنوز ازدواج نکرده این چیزا رو هم ندیدیم خداروشکر

ولی خیلی بی ملاحظه اس زنگ میزنه پسر عموم که ازدواج کرده یهو میگه فردا شام میایم خونتون اون خنگول هم میگه قدمتون رو چشم بیاین 

هم مارو بزور میبره خونه اون هم خانوم پسر عموم تو زحمت میوفته😑 

ولی الان که بیشتر فکر میکنم اخریا بهش زنگ زد شام میایم گفت آمادگی نداریم یه همچین چیزی ...داداشم بعد اون دیگه خودشو دعوت نکرد🤔

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

داداش خودمم یه همچین اخلاقی داره هنوز ازدواج نکرده این چیزا رو هم ندیدیم خداروشکر ولی خیلی بی ملاحظه ...

خدابیامرز مادربزرگم کارش اشتباه بود چون پسرش بعد از ماهها از ماموریت همراه زن وبچه اش رفتن خونش این رفتاررو کرد ما تهران خونه داشتیم داده بودیم اجاره چون برای کار بابام چندسال رفتیم شهر دیگه میخام بگم بابای من کار خوبی کرد نموند دید به  زن و بچش بی احترامی میشه اما شوهر اسی مثل کلم میمونه نشسته سبزی خورده خوابیده البته امکان اینکه تاپیک دروغ باشه هم هست چون اسی انگار به دیار باقی شتافت

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن