2777
2789
عنوان

مث سگ پشیمونم ک اومدم خونه جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 135747 بازدید | 761 پست
شوهرش ک همدم و رفیق زندگیش و پدر بچه اش هست عذاب وجدان نمیگیره ک زن باردارش گرسنه هست بنظرت جاریش می ...

والا همین 

من بودم اگه خودم چیزی نمی گفتم اصلا و برام مهم نبود همسرم شاکی میشد به خدا حتی اگه باردار هم نبودم

حالا شما میگی دخترش بدتر از اینو مادرشوهرم نسبت به منو شوهرمو پسرم می کنه در مقابل واسه جاریمو بچه ه ...

من جاری ندارم اگه در مقابل جاری این جوری فرق میذاشتم نمی‌تونستم تحمل کنم حالا میگم این دخترشه بلاخره بیشتر دوسش داره .خدا بهت صبر بده رو مخن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی رو خودت کار کن من تو بعضی تاپیکات بودم باهمه مشکل داری یبار با بابات رفتی چندروز خونه جاری موندی پشتشم حرف دراوردی بچه ۶ ساله رو ول کردی سریع شوهر کردی اینقدر مظلوم نمایی نکن کسی ریپ نزنه ازش دفاع کنه یه سر ب تاپیکای قبلش بزنین 

واقعا که چه آدمایی پیدا میشه من الان ی هفتس پام تو گچه زنداییم خدا خیرش بده میاد کمکم چون بچه کوچیک دارم غذا چند وعده درست می‌کنه که نخواد من بپزم 

خالم اینا دیشب اومدن سر زدن دیروقت بود به شوهرم گفتم غذاها و آورد گرم کرد دور هم خوردیم چای هم پسر خالم دم کرد 

چجوری میشه به مهمون اونم حامله غذا نداد 

کاش لااقل همراه خودت همیشه تنقلات داشته باشی 

انشالله خدا اینجور آدما رو به راه راست هدایت کنه 

اگه برای همتون سفارش میدادی خوب بود اینجوری میفهمید کارش درست نبوده

جاریت رفتارش درست نیست .ولی رفتار شما بدتر ؛اخه کی می‌ره خونه جاری شب بخوابه اونم چند شب ...!!.!همون ...

اصلا نمیتونم درکت کنم که میگی مگه ادم خونه جاری میره!!! برادرشوهر دیگه عضوی از خانواده میشه، ادم با خانواده خودش رفت و امد نمیکنه؟ من اگه برادرشوهرم و زنش نیان خونم ناراحت میشم😐

ینی شماها واقعا با خانواده همسرتون مسافرت نمیرین؟ گردش و مهمونی نمیرین؟

❤️

منم خیلی وسایل خوراکی بر میدارم برای تو راه،ولی چی میتونم بگم در مورد اسی اصلا باورم نمیشه همچین کار ...

حالا جاری نفهم بوده اسی باید میخورد بعد میرفت به حرف شوهرشم گوش نمیکرد میگفت داره فشارم میوفته نخورم زیر سرم میرم میترسید میخرید جاری ام محل نمیذاشت جهنم حدالاقل سیر میخوابید من رو بچه خیلی حساسم ادم بزرگ با نون خالی سیر میشه بچه فرق میکنه خونه مادرشوهرم شهرستان میرم باید تا پیاز سیب زمینی رو هم ببرم هروقت هرچی خواستم واسه بچم بپزم منتظر کسی نباشم بچمو سیر کنن از اسی عصبانی ام هرچی همسرمیگه ساکته بعد تاپیک میزنه خب تو که کاری نمیکنی ما هرچی بگیم 

باید همون سر راه میرفت خونه خواهرش شوهرش تنهامیرفت حالام که شوهرش نمیبره عقل داشته باشه با اسنپ بره یا بگه خواهرش بیاد که شوهرش غیرتی نشه

اصلا نمیتونم درکت کنم که میگی مگه ادم خونه جاری میره!!! برادرشوهر دیگه عضوی از خانواده میشه، ادم با ...

می‌دونی انگار دیگه خواهر برادری معنی نداره 💔

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

من جاری ندارم اگه در مقابل جاری این جوری فرق میذاشتم نمی‌تونستم تحمل کنم حالا میگم این دخترشه بلاخره ...

آره واقعا حداقل میتونی اینطوری خودتو قانع کلی گرچه کارش بد بود 

اگه جاریم کمک حالش بود میگفتم عیبی نداره بی خیال می بینم اگه یه استکان واسش آب بکشه پولشو میگیره مثلا هردومون در حال خونه سازی هستیم مادرشوهرم بهشون چقدر پول داد خونشونو ساختن رفتن توش نشستن بعد به ما میرسه پول از کجا بیارم یه بیسکویت واسه بچم نمیخره شوهرم ماههاست دیگه اونجا نمیره نقطه ضعفش پسراشه فکر نمیکرد شوهرم اونو بندازه 

جون بچشو قسم خورده 🤷

کاری به دروغ یا راست بودن تاپیک ندارم اصلا

یه توصیه خواهرانه بهت میکنم با قسم حرف هیچکسو باور نکن حتی هر قسمی( قسم بچه ، پدر، مادر، امام حسین، خدا، پیغمبر هرچی)

این یکی از تجربه های زندگیمه که ادما راحت تر از چیزی که فکرشو کنی قسم دروغ میخورن

من حتی دیدم طرف بچش مرده، روح بچشو خاک بچشو قسم دروغ میخوره

❤️

آره واقعا حداقل میتونی اینطوری خودتو قانع کلی گرچه کارش بد بود اگه جاریم کمک حالش بود میگفتم عیبی ند ...

خداروشکر شوهرت فهمیده که اونا مقصرن همین عالیه .من انتقاد میکنم شوهرم چیزی نمیگه ولی می‌دونم ناراحت میشه دیگه حتی به شوهرمم نمیگم خودمو یه جوری گول میزنم دیگه چه میشه کرد

خداروشکر شوهرت فهمیده که اونا مقصرن همین عالیه .من انتقاد میکنم شوهرم چیزی نمیگه ولی می‌دونم ناراحت ...

سال‌ها طول کشید تا آقا فهمید 

منم گفتم هر کی موقع خوشی و بخور بخور باهاشه موقع سختیشم باشه به من اصلا ربطی نداره هر چی ازشون فاصله بگیریم اعصابمون آروم‌تره