2777
2789
عنوان

مث سگ پشیمونم ک اومدم خونه جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 293638 بازدید | 761 پست
دوستان چون خیلی در برابر جاری موضع گرفتید این رو بگم من شاغلم و اونموقع هم اوایل ازدواج مون بود حتی ...

خب مسئله شما با اسی متفاوته خیلییییی

گاردی ک الان در برابر جاری اسی گرفتن حقه

خودت کلی دلیل منطقی ردیف کردی

جاری اسی مشخصه از عمد درست نکرده

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره گلم

حرف میزنه باهات یانه

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

نمیدونم چکار کردی دیشب و بهتون شام داد یا نه

من جای شما باشم هروقت اومد خونمون بهش احترام میزارم و غذای خوب میزارم

اخرش بهش میگم درسته اون روز بی احترامی کزدی ولی من اینجور ادمی نیستم جواب بی احترامی رو با بی احترامی بدم

آب میشه میره توی زمین از صدتا فحش براش بدتره

اره

نمیگه دیروز چم بود که شام ندادم وایسی تو بگی امشب تا صبح از گشنگی خاستم بالا بیارم بلکه بفهمه بیشعور

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
نمیگه دیروز چم بود که شام ندادم وایسی تو بگی امشب تا صبح از گشنگی خاستم بالا بیارم بلکه بفهمه بیشعور

ن الان داشت توضیح میداد ک میخواسم شام بذارم رفتید خوابیدید ساعت۱۰ اینا ما رفتیم تو رختخواب 

منم گفتم مشکلی نیس گشنه نبودیم الکی

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ن الان داشت توضیح میداد ک میخواسم شام بذارم رفتید خوابیدید ساعت۱۰ اینا ما رفتیم تو رختخواب منم گفتم ...

اره جون عمش تازه ساعت ده خاست شام بزاره  انگار سرزده رفتین اشکال ندارع ولش کن حتما از اینکه فهمید خواستین بیاین حالش بد بود نتونست خودشو نشون نده 

ولا چه شوهر بیشعوری من جایی احساس ناراحتی کنم همسرم میگه نمی‌ریم وقتی تو ناراحتی حتی خونه پدر مادرش ...

اگر از بیشعور منظورتون همسر من بود

که خب حق ندارید بهش توهین کنید

اگر هم من بد برداشت کردم عذر میخوام

منتها همسر من وامثالشون حس میکنم سهل میگیرن قضیه رو فقط 

مثلا حالا چیزی نشده که .. افکارشون اینجوریه