6 سالشه تبش تا 37/8 تا 38 میاد با پروفن هر 8 ساعت کنترل میشه اما الان 4 روز شده اشتهاش خوبه زیادم آبریزش نداره اما تبش مارو نگران کرده هر 12 ساعت شربت سفکسیم میخوره
اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب
به نفسهایش تورخدا توجه کن اگر تند تند تند نفس میکشه خیلی خطرناکه ببریدش دکتر حتما براش ماسک بزنید دکتر شخصی ببرید ...ببین دختر من تند تند نفس میکشید بعد من خر نمیدونستم هنوز کرونا هست کرونا نرفته دخترم سه روز چهار روز باین وضعیت کروناگرفته بود من نمیفهمیدم دکترا خرررررر هم نمیفهمیدن میگفتن سرماخوردگیه . بعد ی دکتر گفت گرونا گرفته هشتاد درصد ریه بچه درگیر شده بود حضرت فاطمه شفاعت کرد روز تولدش بود وگرنه بچه رو میخاستن عفونت ریه شو بکشن بیرون ...
بروفن نده .استامینوفن بده من بروفن میزارم مرحلع اخر چون برا معده خیلی ضرر داره و اینکه تند تند اب هویج بده ک بالا نره و قطع بشه کلا.کلا تند مایعات بده ویروس از بدن خارج بشه اب سیب .راستی دمنوش پونه عالیه همیشه ب دخترم میدم برای همه مریضی ها حتما امتحان کن.من کلا دارو شیمیایی میزارم مرحله اخر نهایت استامینوفن
عزیزم اگر دکتر گفته ویروسه که باید دورش بگذره و البته استامینوفن برای دوره ویروسی مناسبه نه پوروفن
در کل وقتی تب از سه روز طولانی تر میشه یه مقدار جای بررسی داره
مایعات فراموش نشه اللن بیشتر باید مایعات دریافت کنه
💫سلام دوستان لطف اگر درباره علوم غریبه استخاره...سرکتاب...دعای قرانی..نیاز داشتین میتونم کمک کنم...انشالله مسیر زندگیتون پر از نور الهی ...شماره تماس[[[۰۹۹۲۸۰۰۸۵۱۱]]]