2777
2789
عنوان

مث سگ پشیمونم ک اومدم خونه جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 312283 بازدید | 761 پست

خب نرین این همه خونه مردم

چند روز از شوهرتون جدا شدین اتفاقی نمیفته

مردم حوصله ندارن. مثل قدیم نیست

در یکی از تاپیک هام درباره اینکه در جلسه خواستگاری چی بگیم (برگرفته از سخنان دکتر حبشی) نوشتم. مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس، دختر_گرانبها و roya_am را کتاب کردم. میتونین از تاپیک‌هایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا که اون احتران نذاشت خودت برو بگو عزیزم من یکم ضعف کردم یکم نون و تخم مرغ دارید بزن بخور. یا اینکه اگر خوابه خودت برو یه نونی پنیری غذایی بردار بخور . دیگه برادر شوهرت باید راصی باشه که حتما هست نبود مگه مرض داشت مهمون به اسارت ببره

من ک اگ دشمنمم بیاد خونه تا بهش غذا ندم عمرا بذارم بره حتی اگ هیچی نداشته باشم زود پاشم کیکی املتی نیمرویی یا حتی نون پنیر میارم میخورن واقعا بعضیا چطور روشون میش یکی بیاد خونشون ازشون پذیرایی نکنن تازه مهمون باردار هم باشه، جاریم بارداره دو ساعت میاد خونه شصت بار میپرسم گشنه نیسی دلت چیزی نمیخواد

ی صلوات برای سلامتی دخترم مهمونم کن مهربونم🌹

مشکل شما طبق معمول شوهرته این که میدونه زن داداشش چه عوضیه ولی بازم اصرار داره بیاد خونه برادرش بمونه و شمارو هم بیاره معلومه ازون مردای زورگوعه خودتم بی زبون و بی دست و پایی زورت بهش نمی‌رسه دیگه داری مادر میشی خودتو جمع کن یکم قوی تر شو شوهرتو آدم کن 

به قول دوستان من فقط تو نی نی سایت دیدم به مهمونشون عمدا شام نمیدن یا پذیرایی نمیکنن چنین چیزی رو من توی بعضی از اقواممون که دارک ترین رفتارارو دارن هم ندیدم 😂😐

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

منم شک‌ دارم بهشمیگه حتی چای هم درست نکرده چای اخه

ما هم یه سری رفتیم خونه برادرشوهرم،خودشون که همیشه عادت دارن سرزده میان و اصلا براشون عادیه،ما یک ساعت قبلش بهشون گفتیم و برای شام هم نرفتیم،درواقع مادرشوهرم اونجا بود ما رفتیم دنبالش،چایی می‌آورد قند تعارف نمیکرد،میوه آورد گذاشت اون وسط نه تعارفی نه چیزی،جعبه شیرینی رو گذاشت جلو روش گفت خبببببب از کدوم بخورممممم،موقع خدافظی هم اصلا جوابمون رو نداد

خیلی خلاصه گفتم البته،این چیزا خیلی هست

فقط 24 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
خب نرین این همه خونه مردمچند روز از شوهرتون جدا شدین اتفاقی نمیفتهمردم حوصله ندارن. مثل قدیم نیست

خونه برادر ادم مگه خونه مردمه؟من خودم برادر ندارم و خیلییییی هم اذیت میشم کسی بیاد خونمون بمونه ولی بخدا جاریام بیان اینجا عمرا بذارم حداقللل وعده ی اول رو اینجور بگذرونن رو به موت هم که باشم قسم میدم یه چیز حداقل برای خودشون درست کنند یا بخرن با هزینه ی من

حالا که اون احتران نذاشت خودت برو بگو عزیزم من یکم ضعف کردم یکم نون و تخم مرغ دارید بزن بخور. یا این ...

اینم پرو بازیه ! ک بری دست به یخچال مردم بزنی حتی نون و پنیر و هر چی برداری ! خونه مادرم باشه همچین کاری نمیکنم . وقتی طرف غذا نذاشته ینی دوس نداره اونجا باشی . بهتر نیس طرف خودشو بیشتر سبک نکنه و ازون خونه بره ؟! 

ای وای خدا صبرت بدهچقدر با تاپیکای اینجا اعصابم بهم میریزه. بعد از تاپیک تولد برای خواهرشوهر که مال ...

خدا صبر نداد دارم جدا میشم😁

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
خب نرین این همه خونه مردمچند روز از شوهرتون جدا شدین اتفاقی نمیفتهمردم حوصله ندارن. مثل قدیم نیست

واقعا، خصوصا توو تهران مردم اعصاب خودشون رو هم ندارن توو فسقل خونه و شلوغی و سر و صدا و... 

اینم پرو بازیه ! ک بری دست به یخچال مردم بزنی حتی نون و پنیر و هر چی برداری ! خونه مادرم باشه همچین ...

پرو بازی چیه اگر خیلی ناراحت بود راهشون نمیداد.. برادرشوهرش باید راصی باشه شرعا!قند خونش بیفته خوبه بجش چیزیش بشه؟؟

مشکل شما طبق معمول شوهرته این که میدونه زن داداشش چه عوضیه ولی بازم اصرار داره بیاد خونه برادرش بمون ...

منم ندیدم بخدا انقد تعجب میکنم ک اینجا همچین چیزی میبینم اصلا برام غیر قابل باوره

ی صلوات برای سلامتی دخترم مهمونم کن مهربونم🌹