2777
2789
عنوان

مث سگ پشیمونم ک اومدم خونه جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 312216 بازدید | 761 پست
این نسخه برا همه یکسان نیست

عروس هیچوقت دختر نمیشه ، پس نباید با خاندان شوهر صمیمی و راحت بود ، خودم به وشم دارم نیبینم تو اطرافم

کاربر تازه وارد نیستم ، پارسال یکی از اکانت هام به خواست خودم تعلیق سیاه شد ، اما چه کنم که نی نی سایت ادمو معتاد میکنه😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتماااا برو خونه خواهرت حتی اگر خواهرت راضی نباشه بهتر از اینه. که منت جاری بالا سرت باشه نمیدونم خونه برادر شوهرت نمیبینه یعنی؟ نمیگه شام کو؟ تو غریبه شوهرت که برادرشه!!! عجبااا

عضو 

آخه اینایی که میگیدو من نمیتونم قبول کنم نمیتونم هضم کنم من اگه یذره دیر چایی یا شام میاوردم برای فا ...

منم واقعا تو ذهنم نمیگنجه. طرف بی شعور عالم هم که باشه باز شوهره باید ی نهیب بهش بزنه که حداقل ی لیوان چای جلوی اینا بذار از راه دور اومدن! شوهراشون خیلی سیب زمینی ان والا

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیخواد ب روش بیاره من غر بزنم وگرنه همچیو میفهمه شوهرم

به شوهرت بگو تو می خواهی برای داداشت آبروداری کنی برام مهم نیست ولی از سلامتی من حامله مایه نزار.   بلند شو با اسنپ فود دو تا غذا سفارش بده 

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

هر چقدر هم ی مهمون ناخواسته باشه بعصی رفتارا واقعا زشت وبده ی چایی ی شام ساده اونم به زن حامله ی ر ...

خب چرا باید خودشو کوچیک کنه ؟

کاربر تازه وارد نیستم ، پارسال یکی از اکانت هام به خواست خودم تعلیق سیاه شد ، اما چه کنم که نی نی سایت ادمو معتاد میکنه😅

نیومده هنوز خونه برادرشوهرماصن ب اصرار برادرشوهرم اومدیم اینجا

پس بزار بیاد فردا بهش بگو میخوایم بریم خودش میفهمه بخاطر تن لش بودنه زنشه🙂 احترام باید متقابل باشه وقتی اومده خونت صدتو گذاشتی اونم باید بزاره

اگه نه نزاشته بودی میگفتیم وظیفه نداره چند روز خدمت رسانی بکنه حق داره ولی گذاشتی

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
هر چقدر هم ی مهمون ناخواسته باشه بعصی رفتارا واقعا زشت وبده ی چایی ی شام ساده اونم به زن حامله ی ر ...

دقیقا توراه ب شوهرم گفتم واس شام کجا وایمیسی

گف درس کرده دیگه الان زنداداشم😢

بیچاره خیط شد اصلا

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه دشمنم بیاد خونه ام براش شام و چایی درست میکنم خدایی بعضی ادمها چرا انقدر پست فطرتن اخه شوهرش یعنی هیچی بهش نمیگه شوعر من بود خودشو میکشت واسع داداشش شام نمیذاشتم 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا