2777
2789
عنوان

دخترم بخاطر موز خیلی خونه مادر شوهرم گریه کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 11934 بازدید | 231 پست
شاید بین دخترت و بچه های خواهر شوهر فرق میذارن و در اصل ازین ناراحت بوده و اصل کار چیز دیگه بوده ن م ...

کلا میوه رو خواهر شوهرم خریده بود براشون برای همین به بچه های اون چیزی نمیتونستن بگن ولی فرق نمیذارن چون مادر شوهرم اصلا حوصله نوه نداره خداروشکر باهمه یه جوره 🤣

چ ربطی به عزت نفس داره مگ ی موز چیه اخه ک ادم نتونه از مادرشوهرش بخواد مگ طلا خواسته با زبون خوش میگ ...

دقیقا میگه بقیه هی برمیداشتن میخوردن بعد دختر من گریه می‌کرد اگه این جمله واقعی باشه دید اون یکی ها برداشتن اینم برمیداشت میداد به دخترش مادر شوهر منم خسیسه منم سعی میکنم بچه هام اذیت نکنن ولی اینجوری نیست ببینم بقیه بچه ها بردارن بچه من نگاه کنه گریه کنه منم برمیدارم میدم به بچم

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا سر میوه و غذا خیلی خسیس و حساسن واسه همین همیشه دخترم رو قشنگ سیر میکنم بعد میره خونشون چون میدو ...

من بودم از مادر شوهر یه دونه دیگه میگرفتم به شوهرم میگفتم بخره بعد دو تا دونه موز میدادم دست مادر شوهر.

البته بگم که دخترت هم رفتارش خیلی بده باید به بچه یاد بدی که خونه کسی لج نکنه و چیزی بخواد. خب تربیت کردن همینه دیگه غیر از اینه؟!

چ ربطی به عزت نفس داره مگ ی موز چیه اخه ک ادم نتونه از مادرشوهرش بخواد مگ طلا خواسته با زبون خوش میگ ...

ادم به طرف مقابلش نگاه میکنه وقتی طرف انقدر سر یدونه موز خودش رو زده به اون راه میگه بخاطر چیزی که ارزشی نداره به زبون نیاد که بخواد نه هم بشنوه بعضیامون در این حد کم رو هستیم 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

کلا سر میوه و غذا خیلی خسیس و حساسن واسه همین همیشه دخترم رو قشنگ سیر میکنم بعد میره خونشون چون میدو ...

حق داری عزیزم

بهت حق میدم

با شوهرت درمیون بزار بگو اینجوری شده ولی نه با طعنه و کنایه

آواکادو سایت🥑                                                            

دقیقا میگه بقیه هی برمیداشتن میخوردن بعد دختر من گریه می‌کرد اگه این جمله واقعی باشه دید اون یکی ها ...

میگه خواهر شوهر خریده بوده گفته ارزون بود خریدم .مال خودشون بوده حالا شاید یکی دو تا مونده بوده مثلا گذاشته برا شوهرش . 

دقیقا میگه بقیه هی برمیداشتن میخوردن بعد دختر من گریه می‌کرد اگه این جمله واقعی باشه دید اون یکی ها ...

میگه خواهر شوهر خریده بوده گفته ارزون بود خریدم .مال خودشون بوده حالا شاید یکی دو تا مونده بوده مثلا گذاشته برا شوهرش . 

متاسفانه بعضیا اینجورن ادم باید خودش ارامش داشته باشهخواهرشوهر من تا مجرد بود پسرم دوست داشت ازدواج ...

کاش این خواهر شوهر و عروس بازی تموم شه فقط هرکسی سعی کنه در جایگاه خودش انسان باشه و با طرف مقابل درست رفتار کنه

حق با شماست تو این موارد دیگه مهم نیست طرف مقابل چیکار میکنه فقط باید توقع رو بیاری پایین مخصوصا اگر نتونی قطع رابطه کنی

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇

اره بابا ازاین موردا زیاد هست که بچه ها زود خوراکیشونو میخورن بعد میبینن عه اونیکه بچه هنوز نخورده، ...

موز الان ارزونه من همین عصر از مغازه خریدم ۱۱۰ تومن ۹۸ تومتی هم داشت که اونم خوب بود فقط چون دخترم حساسه یدونه نقطه روی پوستش باشه نمیخوره اونو نخریدم وگرنه اونم خوب بود شیرموزی هم داشت ۸۰ 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

چطور دلشون اومد اشکهای بچه رو ببینن ساکت بمونن،،، هرچی باشه بچه س گاهی هوس میکنه شاید بچه ها رو دید اینم دلش خواست بیشتر بخوره،،،

ولی باهاش حرف بزن بهش بگو دیگه خونه بقیه برا شکمت گریه نکن.

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

کاش این خواهر شوهر و عروس بازی تموم شه فقط هرکسی سعی کنه در جایگاه خودش انسان باشه و با طرف مقابل در ...

من کلا توقع ندارم و از کسی ناراحت نمیشم البته کلی کار کردم اینجور شدم 

اون طرف حسود و رقابت کن خودش آسیب میبینه مریض میشه 

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....