2777
2789
عنوان

دخترم بخاطر موز خیلی خونه مادر شوهرم گریه کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 11934 بازدید | 231 پست
شما باید بچت رو تربیت کنی سهمش رو خورده بود ،ضمننا گریه به خاطر خوراکی خونه بقیه درست نیست الآنم گفت ...

واا حالا یه موز بوده دیگه

اون هم بچه

حتی تو دین هم بچه زیر ۷ سال توصیه شده رعایتش رو بکنین

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترت بچس اصلا اشکالی نداره گریه کرد ولی واقعا یدونه موز چیه که اشک بچه رو دراوردن واسش زیاد میره دخ ...

بچه های خواهر شوهرم هر روز میان خونمون وقتی میرن خونه مادر شوهرم دخترم گاهی باهاشون میره ولی هر روز نه هفته ای دوبار یا سه بار در حد یه ساعت یا دو ساعت 

وای دقیقا زنداداش من یروز پرتقال واسه پسرش خرید کوچیک بود همون شب رفتیم مهمونی پرتقال اوردن برادرزاد ...

بچه ها غیر قابل پیش بینین خواهر زادم موز دیده بود داد میزد ازین درازا 😂😂😂😂 حالا اینا بکسره در حال میوه خوردنن همه چی هم میخرن دختر منم تو‌خونه موز میمونه سیاه میشه ولی تو مهمونی عروسی حتما باید موز ورداره نمیدونم چرا بیرون خونه موز بیشتر خوشش میاد😂😂😂

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

این تیکه رو من باورم تشد حس کردم استارتر خودش اضافه کرد به داستان که حق رو به اونا ندیم وگرنه طرف مگ ...

ولی من به چشم دیدم خانواده پدری من اینطوری بودن من قشنگ درک کردم اسی و بچش 

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم  🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم راستی اسمتم انتخاب کردیم قلب مامان  ❤️

وای چطوری دلشون اومد بچه های خودشون چندتا بخورن این برای یدونه ببشتر گریه کنه من میوه هم بذارم واسه ...

مادر منم تو بچگیم همین بود

توت فرنگی و گوجه سبز نمیداد ببرم مدرسه میگفت ممکنه بقیه دلشون بخواد اون لحظه 

حتی نارنگی عم میگفت اگه بوش پیچید به دوستاتم بده 

نه بخاطر پولش اون زمان اینجوری گرونی نبود میگفت بوش میپیچه اون لحظه شاید یکی دلش بکشه

چی به سر انسانیت اومده

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی

گناه داشت حالا چی میشد موز و نصف میکردن همه باهم میخوردن؟

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته 

اونا هم میدونستن که ایشون درخواست نمیکنه به روی خودشون نمیاوردن شاید منم بودم نمی گفتم روم نمیشد و ب ...

چ ربطی به عزت نفس داره مگ ی موز چیه اخه ک ادم نتونه از مادرشوهرش بخواد مگ طلا خواسته 

با زبون خوش میگفت مامان یدونه موز میاری 

چرا اینقدر خانواده شوهر خسیس و شکمی ان!یه موز بود دیگه جواهر قصر نبوده که اینطوری کنه حالا خوبه نوه ...

کلا سر میوه و غذا خیلی خسیس و حساسن واسه همین همیشه دخترم رو قشنگ سیر میکنم بعد میره خونشون چون میدونم سر غذا و میوه حساسن ولی این بار ناهار خوب نخورد هرچی اصرار کردم دخترم نخورد 

بله داشتن بچه های خواهر شوهرم از یخچال هی برمیداشتن میخوردن ، نه والا عادت همیشگیش نیس من تعجب کردم ...

هی برمی‌داشتن😐😐😐مطمئنی درست میگی اینو ؟خب اگه اینجوری بود دختر شما هم می رفت برمی‌داشت میخورد البته فکر نکنم همچین حرفی رو درست گفته باشی 

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 

نه عزیزم حق نداری ناراحت بشی درسته بچس ولی قرار نیس کل یخچال بذارن جلو بچه ی دونه دیگه دادن بهش 

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

عزیزم من بقیه تاپیک هاتون رو هم خوندمالان میگم حق با شماستانگار خوهر شوهراتون عقده دارنیه تاپیک هم د ...

متاسفانه بعضیا اینجورن 

ادم باید خودش ارامش داشته باشه

خواهرشوهر من تا مجرد بود پسرم دوست داشت ازدواج که کرد بازم داره اما چون بچه داره خیلی متاسفانه رقابت میکنه که ناشی از تربیتش مادرشم کلا همیشه در رقابت با دیگران هست

ی جور شده سعی میکنیم زیاد تو ی محیط،نباشیم چون ی ربع ک میگذره شیطونی پسر منو خیلی بُلد میکنه اینقدر گفته مادرشم بدتر از خودش،شده اما چون توقعه ام ازشون قطع کردم برام اهمیت نداره 

هر وقت میان بخاطر خدا احترامشون میکنم 

هر وقتم دیگه مادرشوهرم خودش بگه بیا میرم الان یکماه نیم نگفتن بیا هروقتخودشون میخوان سر زده میان و میرن به اصطلاح نوه رو ببینن 

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
حدس منم همینه شاید به تعداد خریده بودن دختر اسی سهمشو زودتر خوردهدست بقیه دیده گفته بازم میخوامادمای ...

اره بابا ازاین موردا زیاد هست که بچه ها زود خوراکیشونو میخورن بعد میبینن عه اونیکه بچه هنوز نخورده، باز درخواست میکنن... ولی خدایی موز گرونه نمیدونم چجوریه که اسی میگه جای ارزون پیداکردن و خریدن بعیده، اسی کامل قضیه رو نگفته تازه یه چیزاییم خودش اضافه کرده... 

حس اون عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه  🚶‍♀️🚶‍♀️🐈‍⬛