2777
2789
عنوان

دخترم بخاطر موز خیلی خونه مادر شوهرم گریه کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 10516 بازدید | 209 پست

شاید نداشتن

عزیزم ب دل نگیر

منم بچه برادرم نزدیکمون،حضورش همیشگیه..مهمون ک میاد میوه کمم ک باشه همیشه گل میوه ها رو اون برمیداره

ی وقتایی دیگه مهمون رسمی داریم یا میوه کم داریم بیشتر بخواد بهش نمیدیم🫤

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اینقدر خانواده شوهر خسیس و شکمی ان!

یه موز بود دیگه جواهر قصر نبوده که اینطوری کنه حالا خوبه نوه خودشونه بچه غریبه نبوده!

آواکادو سایت🥑                                                            

دخترم خونه خودمون همه چی میخوره و هیچی براش کم نگذاشتیم نمی‌دونم چرا اونجا اینقدر گریه کرد

شاید بین دخترت و بچه های خواهر شوهر فرق میذارن و در اصل ازین ناراحت بوده و اصل کار چیز دیگه بوده ن موز

✨🪽🩵🐦🕊️ /https//:www.aparat.com/v/vic9o55

رفتار دختر تو زشت بوده نه اونها. باید بهش یاد بدی برای شکم خونه مردم گریه نکنه

بچه اس ک حرف حالیش نمیشه من برادرزادم خونه خودشون صبحونه میخوره میاد خونه ما میبینه سفره پهنه بگو بخند داریم اونم میگه من میخورم 

اگ داشتن و ندادن رفتارشون ب دور از انسانیته

ولی بچه شما هم رفتارش زشته یعنی چی که به خاطر خوراکی خونه مردم گریه کنه😐😐😐😐

"وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده‌""داداشیم""🖤

داشتن ک بدن؟بچت عادت همیشگیش نیست؟

بله داشتن بچه های خواهر شوهرم از یخچال هی برمیداشتن میخوردن ، نه والا عادت همیشگیش نیس من تعجب کردم اینقدر گریه کرد چون خونمون همه چی میخوره

رفتار اونا به عنوان یه بزرگسال درست نبوده، ولی رفتار بچه شما هم درست نیست. اگه رویه اش بشه همه جا این کارو میکنه، بقیه فکر میکنن تو خونه بهش میوه نمیدین که اینجور برا یه موز گریه میکنه. 

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.