2777
2789
عنوان

چقدر من صبورم و چقدر ناچار😭

147 بازدید | 10 پست

میخوام بهم بگید چی کار کم بهم بگید حق با کیه.

مختصر توضیح میدم شاید کسی تونست بهم تو این شرایط وحشتناک روحی کمک کنه.

از گفتن بعضی مسائل خودداری میکنم چون ممکنه باعث شناسایی بشه. پس عذرخواهی میکنم.

کاش هیچ وقت ازدواج نکرده بودم🥺

با اینکه ۲۱ سالم بود و دانشگاه رفته بودم و یه شغل خیلی خوب داشتم. اما هیییییچی از ازدواج و زندگی مشترک نمیدونستم با اینکه خیلی موجه و عاقل توی زمینه های دیگه بودم امااا ازدواج نه.

نمیخوام خودستایی کنم اما از بین همکارام مدام پیشنهاد ازدواج داشتم . اما خوب من نمی‌پسندیدم بدون مطرح کردم با خانواده ردشون میکردم .

تا اینکه همسرم با واسطه اومد جلو اولش دو دل بودم ولی از رفتار ظاهریش بدم نمیومد.

اینا رو میگم که کلیت موضوع دستتون بیاد . ایشون از شهر دیگه ای بودن و من نمیدونم چرا اصلللا  به اختلاف فرهنگی فکر نکرده بودم.

و ۱۵ ساله که دارم بابت همین موضوع عذاب میکشم.

مدت دو ماهه که کلا دیگه به من بی توجه شده بود  و من خودمو با بچه هام و کاراشون مشغول کردم. بعد جالبه اون معترض شد که چرا به من محل نمیدی!! 

خلاصه کش مکش هایی تو این مدت داشتیم که از وجود من هیچی نمونده..

تا امروز که قراره مادر و برادر و خواهرم بعد از ۱ سال از شهرستان بیان منزل ما. ایشون ساعت ۶ صب زد بیرون و گفت من دارم میرم جایی و شب برمیگردم😢

با این کارش عملا میخواد آبروم رو جلوی خانوادم ببره.

خدایا به کی پناه ببرم‌.

زندگی تباه شدم که به درک آبرویی گه چند سال با حفظ ظاهر ساختمش و داره خراب میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا آبروت بره    اگر قرار ابرو کسی بره همسرت 

بعدم خیلی راحت مهمونیتو بگیر و خوش باش  شوهرتم بگو کار فوری پیش اومد رفت گفت کارم تموم بشه بر میگردم و معذرت خواهی کرد 

شما که نمیتونی تا ابد وضعت رو از همه پنهان کنی بالاخره خانواده میفهمن 

و آبروی همسرت میره نه شما

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

هیچی نگو 

محل نده 

اگر هم گفتن بگو کار داشت یا ماموریت رفته 

در موردش هم حرف نزن 

قشنگ پذیرایی کن و وقتی خانواده اش خواستن بیان جبران کن 

از الان بهش هم بگو این رفتارها متقابلاً جبران میشه

چرا آبروت بره اگر قرار ابرو کسی بره همسرت بعدم خیلی راحت مهمونیتو بگیر و خوش باش شوهرتم بگو کار ...

ناچارآ همین کارو میکنم. ولی از قبل گفته بودن که داریم می‌آیم و مادرم می‌دونستن که امروز کاری نداره

شما که نمیتونی تا ابد وضعت رو از همه پنهان کنی بالاخره خانواده میفهمن و آبروی همسرت میره نه شما

خوب پنهان موندن اوضاع زندگیم متاسفانه برای من مهمه .

چون نمیخوام کسی فکر کنه من نتونستم زندگی رو کنترل کنم.

چون اولین برداشت دیگران از یک زندگی نابه سامان اینه که خانم نتونست بسازه و درست کنه

هیچی نگو محل نده اگر هم گفتن بگو کار داشت یا ماموریت رفته در موردش هم حرف نزن قشنگ پذیرایی کن و وقتی ...

به ناچار همین کارو میکنم اما از قلب و روح نابود شدم در عذابم و دلم برای بچه هام میسوزه

خوب پنهان موندن اوضاع زندگیم متاسفانه برای من مهمه .چون نمیخوام کسی فکر کنه من نتونستم زندگی رو کنتر ...

ولی گاهی اوضاع از کنترل ما خارج میشه

تنها راه امروز هم متاسفانه دروغ گفتنه و نمایش بازی کردن که اینطوری شد همسرم رفت و نتونست بمونه 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ