2777
2789
عنوان

دخترم بخاطر موز خیلی خونه مادر شوهرم گریه کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 11934 بازدید | 231 پست
خودت از رو میز برمیداشتی بهش میدادی اگر نبود پس نداشتن که بدن شما اونجا بودی و خودت بچه رو اروم میکر ...

توی یخچال بود نمیشد برم در یخچال باز کنم فقط از این به بعد اگر اومدن خونمون دیگه نه پذیرایی مفصل میکنم نه چیزی تا ناراحت نشم 

دخترت که خیلی بچه است اونایی ک میگن تربیتش کن فقط ۴ سالشه بچه ها تو این سن کلا هر چی رو تربیتش ون کار کرده باشی فراموش میکنن تو بعضی شرایط.بعدم کاملا حق داری ناراحت بشی بچه خط قرمز آدمه ولی بیخیال باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واا حالا یه موز بوده دیگهاون هم بچهحتی تو دین هم بچه زیر ۷ سال توصیه شده رعایتش رو بکنین

تربیت بچه همینجوری خراب میشه چون کوچیکه باید با گریه هر چی میخواد به دست بیاره؟

موز الان ارزونه من همین عصر از مغازه خریدم ۱۱۰ تومن ۹۸ تومتی هم داشت که اونم خوب بود فقط چون دخترم ح ...

والا از نظر ما ارزون نی 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

نه خیر حق ندارید بچتون خیلی ندید بدید و نخور بار آوردین زشته ما با اینکه وضعمون هم خوب نبود ولی هیچو ...

به نظرم آدم  اگه چشم و دل سیر باشه تعجب میکنه چجوری دو تا زن گنده نشستن و گریه ی یه بچه رو که اتفاقا هم خون خودشون هم هست به خاطر یه موز دیدن و به روی خودشون نیاوردن...

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
به نظرم آدم اگه چشم و دل سیر باشه تعجب میکنه چجوری دو تا زن گنده نشستن و گریه ی یه بچه رو که اتفاقا ...

عزیزم بچه نباید نخورده باشه شاید ناخن خشک تر از همه و مادربزرگشم پیدا بشن 

چرا خجالت بکشید بچه ک گناهی نکرده دلش موز خاسته یا اونا نداشتن بازم بدن یا.... الله علم انشاالله خدا ...

الان فکر میکنن ما هیچی نمیخریم براش خبر ندارن هرشب با فیلم و سریال خوراکی نباشه اصلا فیلم نگاه نمی‌کنیم 

بنظرم ناراحتی نداره مگر اینکه به بچه های خواهر شوهرت بیشتر از یدونه میداد که من بازم اینجور پواقع نا ...

کار شما درسته که از هیچکس توقع نداری واقعا درستش همینه

تربیت بچه همینجوری خراب میشه چون کوچیکه باید با گریه هر چی میخواد به دست بیاره؟

اولا کار همیشگیش نبوده

در ثانی کدوم مادری دلش میاد  به خاطر یه موز بشینه گریه ی بچش رو ببینه..

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
میگه خواهر شوهر خریده بوده گفته ارزون بود خریدم .مال خودشون بوده حالا شاید یکی دو تا مونده بوده مثلا ...

ولی من بچه هامو یه جوری بار آوردم به حق خودشون قانع باشن تو خونه خودمون هم اگه بیشتر از حقشون بخوان نمیدم میگم برا فرداتون هست دوتا موز برای بچه زیاده یه جا بهتره آدم بچه خودشو قانع تربیت کنه از کسی انتطار نداشته باشه چون من بچه هام خونه مادر شوهرم یا کسی چیزی طلب نمیکنن 

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
شاید نداشتن جوری تربیتش کن به سهمش قانع باشه سهمش یدونه بود خورد، این میشه عادت فردا به جای موز تو ...

الان خیلی باهاش حرف زدم و دعواش هم کردم گفت قول میدم دیگه رفتم خونشون دیگه هیچی نخوام من خودم اعصابم خیلی خورد شد 

اولا کار همیشگیش نبودهدر ثانی کدوم مادری دلش میاد به خاطر یه موز بشینه گریه ی بچش رو ببینه..

تو خونه خودشون هم گریه کنه باید بهش موز بده ؟یعنی میده؟یا چون خونه مادر شوهر بوده همچین انتظاری داشت ؟؟

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره