2777
2789
عنوان

دخترم بخاطر موز خیلی خونه مادر شوهرم گریه کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 11933 بازدید | 231 پست
جواب اون تاپیک که قفل کردید کار خونه تمونی نداره. سعی کن وسواس نداشته باشی بخوای هر روز جاروبرقی بکش ...

مواظب خودت باش و اینقدر به خودت سختی خدای نکرده از پا بیفتیم کسی نیست یه لیوان آب دستمون بده من هر روز تمیز میکنم شوهرم میگه حموم و سرویس باید با وایتکس شسته بشه چندبار شستم سردرد های بدی گرفتم و حالم بد شد دیگه نشستم الان فقط با تاید میشورم 

عجب مادرشوهری داری!! باید به دخترت میگفتی ببین مامان جون موز داره بهت بده.کلا زندگی نزدیک خانواده شو ...

من هفت سال باهاشون زندگی میکنم تقریبا به بعضی رفتارشون عادت کردم از حق نگذریم خوبی هایی هم دارن ولی خب بدیشون هم به چشم میاد گاهی خسته میشم گاهی دوستشون دارم گاهی متنفرم بستگی به رفتار خودشون داره اون روز اخلاقشون چطور باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم مشکل از اونا نبوده ..دخترت و عادت بده قانع باشه..هر کس اندازه خودش بخوره شاید مثلا دو تاموند ...

من باهاش خیلی حرف زدم و دعواش هم کردم اینطوری نیس که فقط اونارو مقصر بدونم 

یه سریا یه طوری میگن رو تربیت بچه کار کن که انگار از پشت کوه اومدن 

یا اونا قطعا بچه ندارن 

بابا  بچه چهارساله چه میفهمه الان 

اونا یزید بودن به بچه چه ربطی داره 

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

من باهاش خیلی حرف زدم و دعواش هم کردم اینطوری نیس که فقط اونارو مقصر بدونم

اشتباه کردی عزیز من اون بچس 

اسمشم روشه بچه 

اون اگه میفهمید قطعا نمیخواست 

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

یه سریا یه طوری میگن رو تربیت بچه کار کن که انگار از پشت کوه اومدن یا اونا قطعا بچه ندارن بابا بچه ...

بخدا خواهر شوهرم متوجه رفتارش شد و دیشب اومد خونمون تا از دلم دربیاره  چون من همیشه با بچه هاش مهربونم و گاهی بهشون خوراکی میدم بچه هاش همیشه خونمون هستن  

مواظب خودت باش و اینقدر به خودت سختی خدای نکرده از پا بیفتیم کسی نیست یه لیوان آب دستمون بده من هر ر ...

یه مایع وایتکس گیاهی نانو از اینستا گرفتم که با آب مخلوط میشه و خوب تمیز می‌کنه بوی وایتکس نداره ولی رایحه اش غلیظه و من ترجیح میدم ماسک بزنم ولی مثل وایتکس سفید می‌کنه.