2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر اولم کوچیک بود همه  چی براش زهرمار بود الان همه چی میخوره

دختر دومم تقریبا خوب بود الانم همه چی میخوره

پسرم کوچیک بود همه چی میخورد الان حلیم ،تاس کباب ، کله پاچه ، سوپ جو نمیخوره

دختر اخری هم  فعلا کوچیکه سر همه چی قر میاد کلافم کرده

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

خورشت بادمجون بامیه به آلو کرفس جگر سوپ  

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

خواهرم ده سالشه به قول بابام فقط به غداها نوک میزنه.  صبح یدونه کیک و شیر بهش بدی تا عصر تمومش نمیکنه . ماکارونی رو دونه ای میخوره مثلا ۱۰ تا میخوره ! خورشت داشته باشیم با شوخی و بازی و دعوا نهایتش ۳ تا قاشق چایی بخوره ! 

اون یکی خواهرم ۳ سالش نشده . هرچیییی بهش بری میخوره.  برای کله پاچه و سیرابی هم گریه میکنه 

ایناروهم نمیخوره یادم رفت

بچه های من همه چی میخورن خورشت ابگوشت مرغ آش حلیم کباب کوکو

ببین من کلا کیک و خوراکی نمیدم خیلی

در روز  صبحانه میخورن بعد تا ناهار شاید میوه 

ناهار میخورن بعدم تا شام بازم میوه یا تخمه

هله هوله و خوراکی نمیخریم زیاد

ولی ناهار و شام و صبحانه صد درصد میخورن هرچی باشه

چندسالشه چند کیلوئه؟

توکل برخدایت کن کفایت میکند حتما❤️التماس دعا🙏