2777
2789
عنوان

پنج ماهه در حال طلاقم تو رو خدا بباین دو دل شدم اخر کاریه

| مشاهده متن کامل بحث + 44349 بازدید | 706 پست
ببین من شما رو یادمه نمیتونی با این مرد زندگی کنی. یادمه برادرشوهرت بهت توهین کرد مادرشوهرت همین طور ...

خوب یادته فحشایی که داداشش برا من ارسال میکرد اون فحشای ناموسی و تهدید ها هر مرد دیگه ای بود برادرشو جر میداد اما این کاری که نکرد هیچ تازه همین الانم کلی دلم سوخت فهمیدم باهاش کلی صمیمیه و عین خیالش نیست این به ناموس حودش از اون حرفا زده بهش گفتم حتی منو طلاقم داشتی میدادی اخر غیرت نداشتی با این اشتی نکنی من زنت و مادر بچتم اما انگار نمیفهمه چی میگم و غیرت رو نمیشه به زور تو خون کسی کرد. 

عزیزم بهترین راه طلاق هست لطفا اشتباه منو نکن ۵ سال پیش تو راه طلاق بودم بخاطر اعتیاد دست بزن و فحاشی و خسیس بودن و خیانت همسرم و خیلی مشکلات دیگش که بعد ۱۰ سال زندگی درست نشده بود ... تازه شغلم داشتم و مستقل بودم اما انقدددددددددد التماس کرد به پام افتادد که بخاطر پسرم برگشتم اما چه فایده ای داره نهایت یک هفته خوب بود بعدش دوباره شد همون ادم 

اصلا فرصت نده به همسرت عمرت هدر میره مثل من

حتی اگر دنیا گلستان شود فرقی ندارد،از ما چیزی دزدیده شد به نامِ جوانی.                                                                              گاه موسیقی تنها راهِ رفتن است،بی آنکه خانه راترک کنی..       می خندید و در نگاهش غمی می رقصید..                                 یادم نمیکنی و ز یادم‌ نمیروی یادت بخیر..                            کاربر قدیمی هستم و تعلیق شدم.                                           کاربری دست دونفره خانوم مارپل

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت فقط وابسته اته. همین . آس و پاس و هیچی نداره پیش خودس میگه جدا شم کجا برم چکار کنم . بخاطر ای ...

قطعا وگرنه این واقعا منو دوست نداره یه دوست داشتن بیمارگونست. 

عزیزم بهترین راه طلاق هست لطفا اشتباه منو نکن ۵ سال پیش تو راه طلاق بودم بخاطر اعتیاد دست بزن و فحاش ...

اره خودمم هر بار فرصت دادم مثل سگ پشیمون دم پارسال ۳ ماه تو مسیر طلاق بودیم برگشتیم پشیمون شدم. هر بار فرصت دادم عمرم تلف شد دیگه خیلی فرصت دادم هر کی هم فرصت داده دور و برم دیدم چیز بیخودیه فرصت کسی درست نمیشه هیچکس تغییر نمیکنه. 

ااره منم نمیخوام تصویر یه ادم نامرد از من بمونه تو ذهنش هر چند اونم تا حالا خیلی نامردی کرده بهم ولی ...

جدای از همه ی این مسائل

یکی دوسال بعد از طلاق

این فکر که شاید،شاید،شاید اگر برمیگشتم شاید اوضاع بهتر میشد

این فکر و این شاید ها پیرت میکنه

بخاطر رهایی از این افکار و این مسائل برگرد

تو که حق طلاق داری

اذیتت کرد نهایت طلاق میگیری

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 75...آبان 1404

عاطی از وقتی ازدواج کردی درحال طلاق گرفتنی اون بچه طفلک یک روز خوش تو زندگیش ندید تو عقد بودی گفتن ب ...

خب خسته شدم من حوصله رفت و برگشت ندارم تو این چندماه وایسادم تمومش کنم این ول نمیکنه نمیفهمه به درد هم نمیخوریم هی بهم عذاب وجدان میده. 

جدای از همه ی این مسائلیکی دوسال بعد از طلاقاین فکر که شاید،شاید،شاید اگر برمیگشتم شاید اوضاع بهتر م ...

منم از همین میترسم 

شاید این فکر بیاد سراغم ولی من یادم نمیره که این ادم هیچوقت تغییر نمیکرد همش دروغ میگفت. 

اره خودمم هر بار فرصت دادم مثل سگ پشیمون دم پارسال ۳ ماه تو مسیر طلاق بودیم برگشتیم پشیمون شدم. هر ب ...

اونی که باید تغییر کنه خودت هستی عزیرم .

به خودت فرصت بده ببین میتونی تغییر کنی . حد و مرز در روابط بزاری و‌طرفت جرات جسارت ندی 

وگرنه وقتی خودت این باشی از شوهرت طلاق میگیری و‌بعد میبینی مشکلات فقط قیافه و‌شخصیت تغییر کرده ولی همچنان پا برجان 

اره خودمم هر بار فرصت دادم مثل سگ پشیمون دم پارسال ۳ ماه تو مسیر طلاق بودیم برگشتیم پشیمون شدم. هر ب ...

لطفا به حرف آدم هایی که میگن طلاق نگیر اصلا گوش نده مطمعن باش این کار برای دخترم خوبه من پسرم اون موقه ۵ سالش بود اگه طلاق میگرفتم بهتر بود اما موندم و تو این مدت که موندم تو این سالها پسرم بزرگ تر شد و بین دعواهای ما مشکلات روانی پیدا کرد الان بچه پرخاشگر وعصبی شده تمرکز نداره درس نمیتونه درست بخونه خیلی خیلی اخلاقش بد شده منم با همسرم اصلا با هم سازش نداریم مدام در حال دعوا هستیم و خانواده ی همسرم خیلی تو زندگیمون دخالت میکنن و مدام همسرم رو کنترل میکنن و یادش میدن این کارو کن اون کارو کن الان دیگه شاغل نیستم و حتی موندم طلاق بگیرم چی میشه چون اون موقه که برگشتم همسرم گفت دیگه نرو سرکار تا زندگیمون ارامش داشته باشع در صورتی که اصلا مشکل کار من نبود .... خلاصه سرتو درد نیارم ادما اصلا عوض نمیشن بخصوص همسر من و تو لطفا این همه تلاش کردی دوباره گند نزن بهش ‌... نری دوباره یکسال بعد بیای تاپیک بزنی یه بچه دیگه اوردم از این مرد و همچنان درگیرم باهاش بدتر شده که بهتر نشده ..

راستی چند بار رفتی دادگاه و اینا چقد طول کشید قاضی بگه طلاق میخواد صادر کنه منم دیگه بسرم زده برم دنبال طلاق اما نه خونه دارم نه کار و نه پشتیبان مالی و عاطفی تازه پسرمم هست نمیخوام بزارم پیش این معتاد بمونه خوشبحالت که بچتو میبری پیش خودت عزیزم لطفا خلاص شو 

حتی اگر دنیا گلستان شود فرقی ندارد،از ما چیزی دزدیده شد به نامِ جوانی.                                                                              گاه موسیقی تنها راهِ رفتن است،بی آنکه خانه راترک کنی..       می خندید و در نگاهش غمی می رقصید..                                 یادم نمیکنی و ز یادم‌ نمیروی یادت بخیر..                            کاربر قدیمی هستم و تعلیق شدم.                                           کاربری دست دونفره خانوم مارپل
ااره واقعا باورت نمیشه قاضی بهم گفت دو سه هفته ای کارا طلاقت تمومه اون موقع حس ازادی داشتم حس خوب که ...

هر روز خدا تاپیک میزدی دعوا و بحث داشتین 

ان شالله زودتر رها بشی

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

چیزی که بالا آوردی رو هیچوقت نخور مطمئنا تو این ۱۰ سال خیلی خیلی فرصت دادی که تصمیم به جدایی گرفتی ک ...

همین دیگه تازه مزه اینطور زندگی رفته زیر زبونم نمیگم تنهایی چیز خوبیه ها خیبی سخته ولی من راحت ترم اینطوری. 

ااینقدر از شماها که میاین اینطوری حرف میزنید بدم میاد اره کلی مشکل دارم همه پر مشکلن صد در صد خودتم ...

بابا بچه داری بشین زندگیتو بکن،منم بچه دارم ماها دیگه متعلق به خودمون نیستیم ،اول اولویت بچههامونن بعد خودمون.