2777
2789
عنوان

پنج ماهه در حال طلاقم تو رو خدا بباین دو دل شدم اخر کاریه

| مشاهده متن کامل بحث + 44337 بازدید | 706 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون حق طلاق الان داری بعید میدونم دیگه اذیتت کنه ، چون بچت دختر سعی کن برو زندگی تو ادامه بده فکر نکن فقط عمر و آینده و... تو مهم از همه مهمتر آینده ی اون بچه مهم که مسئولیت شو قبل بارداری قبول کردی و بهش جون دادی و به دنیا آوردیش پس اون چی میشه این وسط اونم تو این دنیایی بزرگ تک و تنها

استارتر تو طلاق بگیر نیستی،و اینکه من تاپیکاتو یادمه والا خودتم مشکل داری.خودتو اصلاح کن و بخاطر بچت بشین زندگی کن.چون اخلاقات جوریه که با کس دیگم حتما به مشکل میخوری با این تفاوت که با اون نفر بعدی بخاطر بچتم به مشکل میخوری چون دیگه اون باباش نیست

یا نباید ازدواج کنی یا برگرد به زندگی خودت 

باهر  کی ازدواج کنی بچه را میخای چیکار کنی  تازه اگر ازدواج دوم خوب دربیاد  خیلی ها از دست همسرشون ناراحتن  

مشاور ه خواستی فقط این کانال  ایتا 

@Setare_mobin

...

خیلی مسخرست بخای همینجوری خشک خشک بهش فرصت دوباره بدی ،به نظر من باید شرط بذاری بره پیش روانپزشک و روانشناس خودتون هم حتمن برید پیش روانشناس ،دو سه ماه تحت نظر باشه وقتی کمی تغییر کرد اونوقت اگه خواستی فرصت دوباره بده ،بچه چه گناهی کرده وسط جنگ و دعوا باشه ،از طرفی هم بچه ای که هم پدر داشته باشه هم مادر خوشبخت تر خواهد بود

برو کانال تنها مسیر آرامش تو ایتا عضو شو 

گوگل بزنی میاره 

دوره ی همسرداری خانومها و آقایون داره 

ودوری اعصاب و روان 

شرکت کن 

هم درمان دوقطبی داره 

هم  رفتار صحیح با مرد برای درست شدنش

اول برو کانال تجربه ها که رایگانه ببین بعد اگه دوست داشتی تو کلاساش شرکت کن خیلیا رضایت دارن و مشکلاتشون رفع شده حتما برو دعام میکنی عزیزم 

دوستم میگه با این دوره زندگیم بهشت شده 

عاطی از وقتی ازدواج کردی درحال طلاق گرفتنی اون بچه طفلک یک روز خوش تو زندگیش ندید تو عقد بودی گفتن بهت ادامه نده گوش ندادی قبل بچه گفتن جدا شو گوش ندادی همش تا دم طلاق میری پشیمون میشی اگه نمی‌خوای جدا شی دیگه اینکارارو نکن (قهر و دعوا ) تحمل کن زندگیتو کن دیگه یه جا باید عاقل بشی یا طلاق بگیر بذار تکلیف زندگیت معلوم شه خودت خسته نشدی ازینطور زندگی کردن؟ 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

ببین عنوان و اسم کاربریتو خوندم دیدم عاطی هستی. متنو نخوندم . ۶‌. ۷ ساله میشناسمت در جریانهمه زندگیت هستم.

عزیرم جدا شو الان برین سر خونه زندگی باز باز تاکید میکنم باز هم میرسین به بن بست . چون نه شما کوتاه میای نه همسرت . فقط اون دختر طفل معصومت داره ضربه میبینه.

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂
عاطی از وقتی ازدواج کردی درحال طلاق گرفتنی اون بچه طفلک یک روز خوش تو زندگیش ندید تو عقد بودی گفتن ب ...

دقیقا قبل بارداریش من بهش گفتم تا زندگیت به ثبات نرسیده باردار نشو گوش نکرد. و همچنان گوش نمیکنه فقط مارو حرص میده 😅

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂
اره اخه کسی تغییر نمیکنه من میدونم برگرده هم یه مدت کوتاه خوبه بعد دوباره باز همونه ما حرف همو نمیفه ...

اگه شرط کنی بره روانپزشک فایده داره؟

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
دقیقا قبل بارداریش من بهش گفتم تا زندگیت به ثبات نرسیده باردار نشو گوش نکرد. و همچنان گوش نمیکنه فقط ...

اینا اگه جدا نشن تا اخر عمر همیشه همین طوری زندگی خواهند کرد فقط ممکنه یه بچه دیگه رو هم این وسط بیچاره کنن 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

همون دوستم ۱۵ سال پیش طلاق گرفت شوهرش و خودش معلم بودن .اواخر زندگی مشترکش کلی چالش و حنگ بود . تصمی ...

خدا خیرت بده 

چه خوب و واقعی توی پست هات درراره طلاق گفتی

چون خودت هم این راه رو رفتی و نتیجه رو گفتی به دلم نشست

زندگیت شاد و پربرکت♥️

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.