2777
2789
عنوان

پنج ماهه در حال طلاقم تو رو خدا بباین دو دل شدم اخر کاریه

| مشاهده متن کامل بحث + 44355 بازدید | 706 پست
با داشتن حق طلاق میتونی هر وقت خواستی بری این اخرین فرصتو بهش بده جلوی چند تا بزرکتر هم تعهدبگیر

خانوادش تا الان حتی یه بارم برام ارزشی قاعل نشدن بیان با من حرف بزنن من تعجب میکنم از خانواده این ادم ولی خودش همه تلاششو کرد. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعیت اینه که هیچکس عوض نمیشه اگه میخوا برگردی به این فکر کن اون آدم همون اوم قبله اگه میتونی باهاش کنار بیای برگرد اگه نه که هیچ 

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

وقت و زمان ۲۵سالگی جوون تر با حوصله تر و موقعیت های بهتر برام بودالان سی سالم شده کم کم پیر و تنها و ...

اره میدونم تو مسئول خوب شدن اون نیستی این همه سالم صبر کردی و حق داری جدا بشی صرفا چون دلت یکم مونده بود گفتم وگرنه که حق داری جدا بشی

من قبلا تاپیکاتو خونده بودم. مردی ک پشت همسرش واینسه ب درد نميخوره 

شما همش دعوا داشتین. اون بچه آرامش میخواد، دورش بزن جداشو ولی شاید واسه حضانت دخترت اذیتت کنه

میخوای ی مدت کوتاه باهاش زندگی کن اگ اذیت کن برو طلاق بگیر

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

حضانتشم گرفتم تو مهزر هم ازش تعهد گرفتم ماه به ماه نفقمونو واریز کنه همه کارهارو تموم کردم به زندگی ...

جدا شو بی معطلی

تا کی جونی خودتو تباه نکن

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

میگه خودمو میکشم و خیلی میترسه من برم ازدواج کنم با کس دیگه چون واقعا هم تو این مدت خودشم فهمید خواه ...

خب تو اولش اینجوری بهش بگو، که یذره کمتر اذیت بشه، ولی قطعی طلاق بگیر، ببین بازم تاکید میکنم ادم بدی نیست فقط مریضه، باید بره درمان کنه، مثل کسی که سرما خورده هر چقدرم قربون صدقت بره اگر بیاد تو نفست تو رو هم مریض میکنه ...

ببین عنوان و اسم کاربریتو خوندم دیدم عاطی هستی. متنو نخوندم . ۶‌. ۷ ساله میشناسمت در جریانهمه زندگیت ...

برا هپین تاپیک زدم که باز اونایی که منو میشناسن یکم باهام حرف بزنن. از دو دلی دربیام. 

بدبختی همینه عمر داره میره مگه چند بار قراره زندگی کنیم و چقدر؟

ببین من شما رو یادمه نمیتونی با این مرد زندگی کنی. یادمه برادرشوهرت بهت توهین کرد مادرشوهرت همین طور این باز چسبیده بود ب اونا.بخاطر شما حتی با داداشش دعوا هم نکرد

حضانت بچتم ک داری جدا شو

یعنی طلاق آخرین راهه ولی شما هی آشتی میکنی دو هفته بعد اون همون آدم قبل میشه توهین میکنه دعوا میکنه

پس تمومش کن، 

اصلا فرصت نده میشناسمت و چندساله در جریان مشکلاتت هستمطلاق بگیر راحت بشی

ااره واقعا باورت نمیشه قاضی بهم گفت دو سه هفته ای کارا طلاقت تمومه اون موقع حس ازادی داشتم حس خوب که راحت میشم بعد دوباره برگردم تو همون جهنم ستمه بخدا.