2777
2789

خونه دوتا برادرش تهرانه،اومده بره سرکار بعد اولش که اومد یه هفته اینجا بود یه روز اونجا،الانم دوباه اومد اینجا، بعد یه ساعت قبل اومدنش پیام داده میگه کلید بذار دیر میرسم،منم که شاغل و باردار،تو اون یه ساعت با چه عذابی خونه جمع کردم...

الانم درباره همه چی نظر میده،درباره عطسه کردنم،خوابیدنم،یا همش دنبال کثیفی میگرده که تمیز کنه،بابا مهمون باید کر و کور باشه چیکار داری مومن،سه روزه باز رفته رو مخم واقعا نمیدونم بخاطر بارداری حساس شدم یا حق دارم،راحت نیستم ایها نااااس😭😭😭😭

حق داری کاملا 

اسی ی سوال دارم ازت 

اگر تازه عروس باشی و اینکه شوهرت بت محبت نکنه و تا ۲شب تو‌گوشی کالاف بازی کنه ک بشنوی صدای ی دختر از تو‌بازی ک میگی ک ی ر تو دهنت چکار میکنی با شوهرت؟ 

هر شی بساط همینه هکش در حال بازی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری کاملا اسی ی سوال دارم ازت اگر تازه عروس باشی و اینکه شوهرت بت محبت نکنه و تا ۲شب تو‌گوشی کال ...

تا مثل آسی نی نی دار نشدی زودطلاقت بگیر اگه درست نشد خودتو بچه اتو بدبخت نکن

فعلا که هی یه هفته یه هفته میاد اینحامنم باردارم حوصله ندارم واقعا

خب بالأخره میخواد چکار کنه؟

همیشه که نمیتونه خونه برادراش بمونه.

کاش یجوری غیر مستقیم ازش بپرسی یا یجوری حرفش رو وسط بکشی ببینی چی میگه و چه تصمیمی داره؟ 

کآرش شبانه روزی بود ولی خب نمیخواد بره دیگه مثلا تایم خالیش میاد اینجا خونه اون نمیره

اون یکی جاریت رو نمیده

صد در صد شما بی زبونی 

به شوهرت بگو تکلیف اینو روشن کن وگرنه راهش نمیدم دیگه

پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

خب بالأخره میخواد چکار کنه؟همیشه که نمیتونه خونه برادراش بمونه.کاش یجوری غیر مستقیم ازش بپرسی یا یجو ...

فکر کنم دوباره میخواد بره سرکار 

ولی خب من حرفم اینه مثلا یه هفته بیکاره

نصفش اینجا باشه نصفش خونه اون یکی داداشش

من اذیت میشم واقعا