2777
2789

واقعا نمی‌دونم این رفتار آروم و با ملاحظه ام بده یا خوبه 

خیلی چیز بدی نگفته بود فقط یه چند تا حرف اضافی زده بود رسمی رسمی نبود 

من با جدیت بدون دعوا بهش تذکر دادم و اونم قبول کرد اشتباه کرده و گفت ببخشید اگه ناراحتت کردم نباید صمیمی صحبت میکردم 

احساس میکنم واکنشم درست بود چون من ضعفی در برابر دخترای دیگه ندارم ریلکس تذکرم رو میدم اگه تکرار کرد میزارمش برای همون دخترا ؟ 

بنظرتون درست میگم؟

یا باید قهر میکردم و دعوا ؟

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....
غیرتی نشدی پارش نکردی واقعا،؟

نه واقعا 

ببین اون لحظه که دیدم یکم ته دلم خالی شد ولی بعدش خیلی ریلکس ولییی با جدیت زیاد بهش گفتم 

همین 

نمی‌دونم چرا اینطوری ام 😂می‌خوام پاره کنم ولی نمیتونم 

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه واقعا ببین اون لحظه که دیدم یکم ته دلم خالی شد ولی بعدش خیلی ریلکس ولییی با جدیت زیاد بهش گفتم هم ...

طرفم میدونه نقطه ضعف من این چیزاست چون خودش راضی نیست یا جنس مخالف جتی حرف بزنم اونوقت اگه میدیدم با جنس مخالف حرف زده قهر و گریه و دعوا راه مینداختم و دیگه تکرار نمیشد منم خیال راحت میشد آخيش میکشیدم 

بنظرم ادما باید خودشون حد و حدود رو رعایت کنن، اگر کسی چارچوب نداشته باشه مغزش ناخوداگاه این قضیه رو اوکی میدونه، چون شما همیشه همراهش نیستید وقتی این مسئله به شوخی تو مسیج میرسه یعنی رفتار های صمیمانه صورت گرفته قبلا…البته هر کسی طرز فکر خودش رو داره من خودم اهمیت نمیدم فقط خواستم بگم یکسریا ذاتا روابط اجتماعیشون با بقیه راحته و این رفتار شکل گرفته قبلا. 

بنظرم ادما باید خودشون حد و حدود رو رعایت کنن، اگر کسی چارچوب نداشته باشه مغزش ناخوداگاه این قضیه رو ...

آره بابا خیلی راحته کلا و صمیمی و خوشرو ولی خب من همون اول بهش گفتم این قضیه برام مهمه و گفت آره تغییرش میدم و خداییش تلاش می‌کنه تغییر بده 

الان فقط ذهنم درگیر اینه که دلیل این پیام صمیمانه آیا بخاطر اون عادت همیشگی بوده یا نکنه دور از جون چشمش چرخیده

هیچوقت ازش ندیدم که چشم چرونی کنه (من ندیدم) 

نه واقعا ببین اون لحظه که دیدم یکم ته دلم خالی شد ولی بعدش خیلی ریلکس ولییی با جدیت زیاد بهش گفتم هم ...

منطقی ترین ری اکشن دادی و اثرگذارترین

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

آره بابا خیلی راحته کلا و صمیمی و خوشرو ولی خب من همون اول بهش گفتم این قضیه برام مهمه و گفت آره تغی ...

بدبین نشو 

ببین مردها خیلی وقتا نمی‌فهمن دارن چی کار میکنن 

بعد تو عصبانی بشی پارش کنی اصلا فکر نمیکنه دلیلش کار بد خودشونه، فکر می‌کنه تو موجود وحشی بی اعصابی هستی :/ چون کاملا یادش رفته چی کار کرده :/ توهین نباشه ولی انگار مغز ندارن خیلیاشون:/ 

پس همین رفتار تو درستع که متوجهش میکنی

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

آره بابا خیلی راحته کلا و صمیمی و خوشرو ولی خب من همون اول بهش گفتم این قضیه برام مهمه و گفت آره تغی ...

اگر بهت بگم ته این داستان چی میشه شاید بعد ها (چندین سال بعد بهش برسی) اون کمی رفتارش عوض میشه و شما هم حساسیت هات از بین میره و برات عادی میشه البته نه از اول! اولاش دعوا میکنی بعد میخوای با تلافی کردن رفتار مشابه اونو متوجه کنی و تهدید،،،  بعد مدتی کلا بیخیال میشی 😅