2777
2789
عنوان

پنج ماهه در حال طلاقم تو رو خدا بباین دو دل شدم اخر کاریه

| مشاهده متن کامل بحث + 44330 بازدید | 706 پست
دلم میخواد همه خانوما از پس خودشون بربیانباورتون نمیشه اینقدر طرفدار زنها هستم خیلی از ظلم در حق خان ...

عزیزم بنظرم شوهر تو درست بشو نیس.

دکتر تایید کرده دیگه دوقطبیشو؟ توهم هم داشت؟

خب خسته شدم من حوصله رفت و برگشت ندارم تو این چندماه وایسادم تمومش کنم این ول نمیکنه نمیفهمه به درد ...

مردا بازیشون اینه لطفا گول نخور عذاب وجدان برای چی میگیری مگه این همه سال این ادم اذیتت کرد یه ذره عذاب وجدان گرفت ؟

مگه خانوادش این همه اذیتت کردن یه ذره عذاب وجدان گرفتن ؟

ببین خواهش میکنم درگیر بازی احساسات نشو وگرنه خدایی نکرده دخترت بزرگ بشه مثل پسر من یه بچه پرخاشگره عصبی میشه الان بچس زیاد چیزی متوجه نمیشه لطفا بخاطر خودت و دخترت این زندگیو تموم کن .‌برای منم دعا کن بتونم طلاق بگیرم و روی پای خودم وایستم 

حتی اگر دنیا گلستان شود فرقی ندارد،از ما چیزی دزدیده شد به نامِ جوانی.                                                                              گاه موسیقی تنها راهِ رفتن است،بی آنکه خانه راترک کنی..       می خندید و در نگاهش غمی می رقصید..                                 یادم نمیکنی و ز یادم‌ نمیروی یادت بخیر..                            کاربر قدیمی هستم و تعلیق شدم.                                           کاربری دست دونفره خانوم مارپل

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا من دارم فرصت بودن با یه موقعیت بهتر رو از دست میدم با زندگی با این.

دارم میبینم متاسفانه همه چیو در نظر گرفتی جز اون طفل معصوم که با حماقت و نفهمی شما دنیا اومده 

واقعا گریه ام دراومد براش لیاقت ندارین 

و من یتوکل علی الله،  فهو حسبه 

یکم شرایط سخت شد

از کجا معلوم فرصت بدی انتقام بگیره ازت یا چه بدونم دوباره دق نده بهت. 

از طرفی هم دخترت.

از طرف دیگه شایدم واقعا عوض بشه.

ببین قبلاً چندبار زیر قولش زده ؟ 

اگه زیاد بوده پس عادت کرده.دیگه ولش کن.

بنظرم رفتارهاش دست خودش نیست چون میگی بیماریه اعصاب و روان داره . خب بنظرم عوض نمیشه چون دست خودش نیست درمان هم بشه دیگه باید کژدار و مریض به زندگی ادامه بدی باید همیشه داروهاش بخوره مشاوره بره.

خودت شاغلی؟

عزیزم خودت شوهرتو بهتر می‌شناسی اگر می‌دونی عوض بشو نیست تا بچت کوچیکه طلاق بگیر اشتباه منو نکن .سال ...

اره منم میگم بچه ها تا کوچیکترن برا طلاق بهتره الان بچه من هر چی داره بزرگتر میشه داره سخت تر میشه خوبیش به اینه وابسته خودمه نه باباش. دیگه کنار اومده با دوری باباش. 

اره واقعا. فقط نمیدونم چرا گاهی این مغز، من مشکلاتو یادش میره من همیشه حالم بد بود.

این همه سال خودشو درست نکرده دقیقه های اخر مثلا میخواد چه کنه

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

دارم میبینم متاسفانه همه چیو در نظر گرفتی جز اون طفل معصوم که با حماقت و نفهمی شما دنیا اومده واقعا ...

اونو در نظر گرفنم که حضنتشو خودم گرفتم پیش اونا بزرگ نشه منظورم این نبود برم پی عشق و خال خودم منظورم ازدواجی بود که بچمم زیر پر و بال خودم باشه نه ولش کنم برم. 

خب خسته شدم من حوصله رفت و برگشت ندارم تو این چندماه وایسادم تمومش کنم این ول نمیکنه نمیفهمه به درد ...

اگه قصدت جدیه نذار سوار احساساتت بشه و دوباره و دوباره هی این چرخه تکرار بشه چند بار این راه رو اومدی و دلت سوخت براش آیا درست شد؟خب اون مشخصه همه چیشو داره از دست میده کاملا بازنده است اگه عذاب وجدان نده چیکارکنه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

من شما رو سالهاست میشناسم .از وقتی بچه تون چند ماهه بود شما دعوا داشتید ...بارها اومدی گفتی شوهرم می ...

اره واقعا این فقطم میخواد بیاد تو این خونه انگار چون گوشه خونه باباشه سختشه. 

اگه قصدت جدیه نذار سوار احساساتت بشه و دوباره و دوباره هی این چرخه تکرار بشه چند بار این راه رو اومد ...

افرین

بله درسته

اخه بخدا جدایی به نفع بچمم هست بعضیا میگن جرا بچتو در نظر نمیگیری خب اون بچه هم تو محیط سمی بود و اگه بیاد باز بچم هوایی میشه اگه دوباره بخوام جدا بشم. 

دارم میبینم متاسفانه همه چیو در نظر گرفتی جز اون طفل معصوم که با حماقت و نفهمی شما دنیا اومده واقعا ...

چخ راحت قضاوت میکنی و میگی شماها لیاقت ندارین اون طفل معصوم تو خونه ای که ارامش نداره بیشتر اذیت میشه تا طلاق پس دایه دلسوزتر از مادر نشید لطفا. 

ببین منم ده ساله با مرد دوقطبی زندگی میکنم خیلی کمکش کردم بهترم شد اما حقیقت اینه که ارامش روحی ندارم. الان مرد خوبیه در کنترله پولدارم هستیم همه چی تامینه اما روان من زخمیه از خاطرات بدی که دارم