2777
2789
عنوان

چرا همیشه سفیدارو قشنگ میبینن

244 بازدید | 18 پست

من سبزه ام ولی صورتم ظریفه چشم و ابروهام درشت و پر همیشه میگم سبزه بودنم گند زده برا همین کسی دوسم نداره از بچگی همیشه گریه و گلایه میکردم پیش خدا ک چرا ابجیم سفیده من سبزه..اونم تو شهرما ک میمیرن برا سفید پسرا هم عاشق سفیدن دختر سبزه رو نمیخوان💔😭😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا اکثرا سفیدا صورتشون یکدسته ولی سبزه ها صورتشون چند رنگه ینی من خودم‌که اینجوریم گونه هام سفید پیشونی سبزه بالای لبم سبز زیر چشمم طوسی و... خیلی مشهود نیستا باید دقت کنی تا متوجه بشی ولی خب یک رنگ و یک دست نیست باعث میشه قشنگ دیده نشی

یه کرم رنگ پوست خودت بخری بزنی یک رنگ بشی کلی قیافه ات عوض میشه

والا اکثرا سفیدا صورتشون یکدسته ولی سبزه ها صورتشون چند رنگه ینی من خودم‌که اینجوریم گونه هام سفید پ ...

دقیقا .. سفیدا یکدستن هم بدنشون هم صورتشون..من ی جام تیره تر ی جام روشنتر😔

دقیقا .. سفیدا یکدستن هم بدنشون هم صورتشون..من ی جام تیره تر ی جام روشنتر😔

ارهه منم نیم تنه مایینم ینی پاهام سفیییید نیم تنه بالام سبزهههه

پشت دستم و ساعدم کلی اختلاف رنگ دارن

انگار خدا ما رو آفریدنی جوهر پرینترش نم پس میداده😂

من اینجا هی این مطلب رو میخونم

وهمیشه گفتم زیبایی اصلا به رنگ پوست نیست زیباترینایی که خاصن دوروبر من همشون سبزن!

پس به رنگ‌ پوست نیست کسیم نمیگه خیف سبزن وگرنه چقدر خوشکلن 

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
همه شهرا طرفدار سفیدن مخصوصا پسرا.. ب جز تهران ب نسبت جاهای دیگ پیشرفته تره و برنزه و سبزه مطرحه وگر ...

ربطی به تهران و شهرستان نداره سفیدا خوشگلنننن ولی بعضی سبزه ها خیلییی بانمک و خوشگلن و کلاااا سلیقه ای هستتتت