2777
2789
خوشبحال کسایی که پدر و مادرشون تا این حد عاقل و دور اندیشناونوقت پدور مادر من از سال ۹۶، ۲۵۰ میلیون ...

بابای من شغل  ودرامد مناسبی داره از اکثریت مردم حقوقش بیشتره ولی هیچی نداریم حتی یه مهمونی هم باشه باید یه چیزی بفروشیم 

چرا ؟ چون بابام اصلا نمیفهمه داره چیکار میکنه 

الان فقط ماهی ۱۵۰ داره قسط بانک میده کلی به مردمم بدهی داره 

کوفته بشه ایشالله خرج مریضش کنه

وا این چه طرزصحبته ازجیب خودش خریده ازشماکه ندزدیده

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابای من شغل ودرامد مناسبی داره از اکثریت مردم حقوقش بیشتره ولی هیچی نداریم حتی یه مهمونی هم باشه ب ...

خیلی بده اینجوری خیلی

ماام از کل فامیل‌ عقب افتادیم حتی معاشرت برامون سخت شده بخاطر نداشتن ماشینو مسائل اقتصادی 😢

ماهیان                                          از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند،                                                           و چون دریا آرام شد،                                              خود را اسیر صیاد دیدند....                                      تلاطم زندگی حکمت خداست                                    از خدا دل آرام بخواهیم                                                   نه دریای آرام...
خود خرمم سال ۹۶ ۴۰ تومن پولو بجای سکه خریدن گذاشتم بانک پولو میریختم تو فاضلاب اینقد نمیسوختم

۴۰ تومن اون موقع اندازه ی ۳۵۰ گرم طلای امروز ارزش داشت .اون موقع ماهی ۵۰۰ ۶۰۰ سود میگرفتی خوشحالم بودی 

ای کاش اون موقع ها طلا ارزون بود بجای ریخت و پاش های الکی طلا ذخیره میکردیم🤕

همین الان هم دیر نیست!!!

لازم نیست بری ۲۰ گرم یکجا طلا بخری

ولی میتونی مثلا ماهیانه به هراندازه در توانت هست بخری

مطمین باش چندسال بعد هم همین حرفو میزنی

من خودم امروز حقوق گرفتم نصفش برای وام‌میره دارم برای بقیش برنامه میریزم که برم طلا بخرم

مجردم ولی سعی میکنم پس انداز کنم 

تیکه تیکه اگر طلا جمع میکردیم میشد یادمه چند سال پیش شاغل بودم با حقوق یک‌ماه میشد ده گرم طلا خرید ا ...

پوووف یادم نیار

سال ۹۴ نزدیک سه میلیون حقوقم بود

ماهی نزدیک ۳۰ گرم طلا میتونستم باهاش بخرم 

هیچی عزیزم ما خریدیم ولی ازش نگرفتیم میدونم کارمون مسخره اس ولی چه میشه کرد فامیل نزدبک‌شوهرمه میگه ...

اشتباه میکنی،حداقل نیم درصد ماهیانه ازش سودبگیریدا

یعنی مثلا به ازای یک کیلو طلا ماهیانه 5گرم بهتون بده

این حداقلشه

حساب حسابه،کاکا برادر

به شوهرت بگو بره بهش بگه یکی بهم همچین پیشنهادی داده، مطمئن باش خودش میگه دست نگه دار و خودم ازت میگیرم

واچرا.خوشحال باش دیگه.حداقل رفاه اقتصادی نسبی داری.ناشکری نکن‌نمیخوام قضاوتت کنم هاااا.زندگی شخصیتو ...

خدارو شکر از نظر مالی بد نیستم

ولی مشکلات دیگه دارم که آروم نیستم

هرکسی یه جور تحت فشارهای زندگیه

منو جاریم همزمان عقد کردیم من یه گوشواره داشتم اون کلی النگو پابند و اینا هی برادر شوهرم و مادر شوهر ...

خب همون جهاز هم خوبه خریده دیگه پسرش استفاده میکنه

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دائماً یکسان نباشد حال دوران غم مخور

خود خرمم سال ۹۶ ۴۰ تومن پولو بجای سکه خریدن گذاشتم بانک پولو میریختم تو فاضلاب اینقد نمیسوختم

خیلی سخته منم سال ۹۵ میتونستم با ۶ میلیونم ۶۰ گرم طلا بخرم الان ۶۰۰ میلیون میشد گذاشتم بانک تا ۵ سال سود گرفتم چقدم ذوق میکردم ماهی ۹۰ هزار سود میگرفتم.