2777
2789
مادرشوهر خواهرم اینقدر طلا داره که یه بار شوهرش گفته طلاها بفروشه میتونه یه سه چهار طبقه بهترین جای ...

جمع می‌کنند واسه لذت وراث .. تا زنده هستن نمیدن وراث استفاده کنه. 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودش از خونواده متوسط ب پایین بود... ولی چون خوشگل بود زن یه پسر پولدار شد ک شوهرش بساز بفروش موفقی ...

یا رب مباد ک گدا معتبر شود 

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

کوفته بشه ایشالله خرج مریضش کنه

برای این بدبخت حسود گزارش بزنید جاش تو خلاس نه اینجا

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

من یکی رو می‌شناسم بچه شو پوشک نمیکرد کهنه می‌بست یا خیلی خسیس بازی های دیگه با حقوق کارمندی و طی پن ...

چه سخت این زدگی یه قرون نمیارزه که ادم از شکم بچش و پوشک بچش بزنه تا جمع کنه بعد بمیره 

منو شوهرم اصلا نمیتونیم اینجوری زندگی کنیم خداشاهده فقط پول یه قوطی شیرخشک بچمو ۱۹۰۰ میدیم از اول گفتم خارجی که بدنیا اومد شوهرمم استقبال کرد من با کسی خسیسه یکساعت نمیتونم بمونم حالا هرکی 

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

من موندم با النگو های ک خواستگارم دیده چیکار کنم البته فعلا در حد همون خواستگاره ن بیشتر

وا چرا به اون چه ربطی داره ..میخواد بگه چرا نیاوریشون خونه من؟بگو اونا پس انداز بود برا خرید جهیزیه م که هر وقت دلم خواست ازدواج کنم  بفروشم جهیز بگیرم .البته اصن مجبور نیستی بهونه بیاریااا.قشنگ رک بگو ربطی نداره به تو .خودم میدونم چیو چیکار کنما

منم حدود ۴۰۰ _۵۰۰ گرم دارمتا حالا وزن نکردمولی خوشحال نیستم ،زندگیم گوه در گوهه

واچرا.خوشحال باش دیگه.حداقل رفاه اقتصادی نسبی داری.ناشکری نکن‌نمیخوام قضاوتت کنم هاااا.زندگی شخصیتو واینا . ولی ۵۰۰ گرم مگه چیز کمیه ؟خیلیا یک گرم هم ندارن

خیلی خوبه.مخصوصا واسه جهاز خیالت راحته🥰

آره واقعا.. انشالله بتونم زیادش کنم و هم اینکه حفظ کنم .. خیلی جاها گیر کردم اما حتی یه گرم هم نفروختم.. گفتم مال بچه ست بهش دست نمیزنم

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔