2777
2789

من یکی رو می‌شناسم بچه شو پوشک نمیکرد کهنه می‌بست 

یا خیلی خسیس بازی های دیگه 

با حقوق کارمندی 

و طی پنج سال زندگی 

نیم کیلو طلا خریدن 

این وسط خانواده هاشون هیچ کمکی نمیکردن فقط طلب داشتن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با دیدن این تاپیک به خودم اومدم و تصمیم گرفتم برای دختر و پسر کوچولوم طلا پس انداز کنم

البته همسرم خودش خیلی آینده نگره 

ولی منم در جایگاه خودم تصمیم گرفتم بدون خسیس بازی خیلی آروم آروم طلا سوتی پس انداز کنم چون ازم برمیاد 

بابد جوانب رعایت کنیمن هر وقت خاستم‌با طرف هماهنگ کردم طلا وفاکتور اورده بردم طلافروشی اوکی داده طلا ...

عزیزم یه سوال داشتم 

این وسط چقدر به طلافروش باید هزینه داد بابت تایید طلا و ...؟

من یکی رو می‌شناسم بچه شو پوشک نمیکرد کهنه می‌بست یا خیلی خسیس بازی های دیگه با حقوق کارمندی و طی پن ...

منم🥺🥺

ولی شوهرم همه شو ب باد داد

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

منم خیلی دوس دارم بچه هام بزرگ شدن مهاجرت کنن دخترم 2 سالش نشده قصد دارم براش پس انداز طلا بخرم ک آی ...

اخه چطور میتونی تحمل کنی جگر گوشه ات ازت دور باشه من که اگر یه ماه پدرومادرم رو نبینم دلم میترکه افسردگی میگیرم آخه مگه ما آدمها چقدر زندگی می‌کنیم که بدون امنیت عاطفی و حمایت روحی روانی خانواده در تنهایی بگذرونیم