2777
2789
اون هشتصد عدد طلا مهم نیست ،وضیعت زندگی آرامش و آسایش هاشون هم طلایی هست این مهمه

عزیزم وکیلی شما؟ یا حقوقدان

با توجه به امضات میگم

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
عزیزم وکیلی شما؟ یا حقوقدانبا توجه به امضات میگم

مشکل حقوقی تون بگین 

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تیکه تیکه اگر طلا جمع میکردیم میشد یادمه چند سال پیش شاغل بودم با حقوق یک‌ماه میشد ده گرم طلا خرید ا ...

الان با حقوق ده ماه میشه یک گرم خرید

💔

نخند، طنز تلخه

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
مشکل حقوقی تون بگین

مشکلی ندارم خدا رو شکر

فقط سوال داشتم یدونه

مشکلی ندارم خدا رو شکرفقط سوال داشتم یدونه

هزار مرتبه شکر که مشکل حقوقی ندارین ،بپرسین 

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       
اره ولی نمیدومم چرا توی برگه خالی برامن وزناشو زده بعدم‌مهر طلافروشیشو زدهمنطوربرگه های خود طلافروشی ...

اها تو فاکتور خود طلافروشی ننوشته برات؟

وزناش چقده؟

برو ازش بپرس خب

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
هزار مرتبه شکر که مشکل حقوقی ندارین ،بپرسین

ممنون میشم اگه درخواست دوستیمو قبول کنین

میترسم اگه اینجا بپرسم موضوع تاپیک منحرف بشه و استارتر ناراحت شه

چه کار خطری اصلا آمد طلا فروشه فلنگو بست یا خدای نکرده فوت شد چکار می‌کنی فاکتور چیه بگیرین بزارین ...

نمیشه عزیزم اون طرف خیلی به شوهرم نزدیکه و بهش اعتماد کامل داریم و اهل این کارا نیست و امکان اینو نداره جایی فرار کنه 

الان قصد داریم پول را ازش بگیریم و زمین بخریم چون الان قیمت زمین راکده و ممکنه یهو رشد بزرگی بکنه 

منم دلم نمیخواد پولا طولانی دستش باشه چون میدونم دوتا از فامیل های دیگه مون هم نزدیک پونزده میلیارد طلا دستش دارند یکم نگرانیم

مشکل حقوقی تون بگین

میگم ی دادگاه درمورد دعوای ملکی

دادگاه بدوی رای صادرکرده ب نفع خوانده

حالا خواهان دوباره دادگاه تجدیدنطر خواسته ک کارشناس مجدد بفرستید هیت کارشناسی( سه نفره بوده) قبل اشتباه کردو....

ماهم درحواب فرستادیم ک چراهمونجا درخواست ندادن 

درخواست ندادن ب منزله قبول نطرکارشناس.

واینکه خود قاصی خودش،شخصا اومد سرملک ونظرش ل نفع خوانده بود.

حالا چقداحتمال داره ک دادگاه تجدیدنظر دوباره ب نفع خواهان‌پیش،بره

وچقد احتمال داره رای دادگاه بدوی تایید کنه

بابام دستش تنگه برا عقدم کادو بگیره

خب به خواستگار. چه ربطی داره شما طلاها چه کار کردی ؟!

خیلی ها طلا جم میکنن برا آینده بعد موقع عروسی برا جهاز میفروشن واقعا به خواستگار و یا حتی شوهر آینده ربط نداره

اون که نگرفتشون

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.
ممنون میشم اگه درخواست دوستیمو قبول کنینمیترسم اگه اینجا بپرسم موضوع تاپیک منحرف بشه و استارتر ناراح ...

ای وای شما مر هستید؟!

خیلی ببخشید متوجه نشدم وگرنه جسارت نمی کردم

دوست مامانم یه دختر ۲۳ ساله داره همین چند روز پیش به مامانم میگفت هیچوقت با خودت فکر نکردی دختر من ب ...

بهش بگو زن این همه جمع کردی که دخترت ازت برای همیشه دور بشه این نشد عاقبت بخیری !!

مگه آدم چقدر میخواد عمر کنه که عزیزش دور باشه 

میگم ی دادگاه درمورد دعوای ملکیدادگاه بدوی رای صادرکرده ب نفع خواندهحالا خواهان دوباره دادگاه تجدیدن ...

تا سه نفر کارشناش در خواست میشه داد ،بستگی ب نتیجه جواب کارشناس در تجدید نظر داره 

نمیشه عزیزم اون طرف خیلی به شوهرم نزدیکه و بهش اعتماد کامل داریم و اهل این کارا نیست و امکان اینو ند ...

هیچکس اطمینانی نیست اتفاقا چندروز پیش مردی 15کیلو طلا همینجور برده بود فلنگو بسته بود رفته بود عراق ولی آمده بود دزدی سر بزنه گرفته بودنش هیچ‌یم  نداشت  پس بده گفت طلا یهو رفته بود بالا من ارزانی فروختم نکنین این کارارو