2777
2789
عنوان

مشاوره حقوقی رایگان گرفتین بعدا طرف بگه کلاهبرداری شکایت میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 36 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اگر چیزی دستش بود جلز ولز نمیکرد این که نشد مدرک

نمی‌دونم به قرآن خیلی عصبیم نتونستم بخوابم خدا لعنتش که آخه مزخرف این همه من مثل انسان و درست زندگی کردم برای یک ذره پول بیای تو بهم بگی کلاهبرداری!!!؟ که فقط میخوای قیافمو ببینی😐

نمی‌دونم به قرآن خیلی عصبیم نتونستم بخوابم خدا لعنتش که آخه مزخرف این همه من مثل انسان و درست زندگی ...

بلاکش کن عزیزم و راحت بخواب اگر زیاد مزاحمت شو شمارشو بده فتا 

و تو اول اینکارو کن حتماا

بلاکش کن عزیزم و راحت بخواب اگر زیاد مزاحمت شو شمارشو بده فتا و تو اول اینکارو کن حتماا

من همون موقع بلاکش کردم اما انقدی گرفتاری و بدبختی تو زندگیم دارم همش نگرانم اینم بیاد روش و هی بخوام برم بیام واقعا مسخرس 

من خواستم تا کاری نکرده من اقدامی نکنم که بدتر پاشه بره شکایت کنه

من همون موقع بلاکش کردم اما انقدی گرفتاری و بدبختی تو زندگیم دارم همش نگرانم اینم بیاد روش و هی بخوا ...

عزیزم در صورتی که خیلی اذیتت کرد 

شما اول شکایت کنید اینطوری بهتره

احتمالا از این هولاست و قصد و نیتش خیر تیست... 

من گفتم منم ازت ب جرم توهین و افترا شکایت میکنم اما میدونین من مشکلم اینه نمی‌خوام برم دادگاه ببینمش ...

توفکر می کنی اون بیکاره بره شکایت کنه؟ ما الان دوسال ونیم پیش تصادف کردیم هنوز به پولمون نرسیدیم چقدر دادگاه و....

بعد اون ....توراساده گیر اورده البته ببخشیدها

الان ازت یا پول خواسته یا چیزدیگه....

اون میخواد توبترسی بهش باج بدهی

محکم بایست بگو منم پیام های شما رادارم برای ارائه تودادگاه 

شما شکایت کنید من میام .....

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶