2777
2789
منم قبلا میخواستم مسکن مهر بگیرم ولی مبلغ رهن و اجاره اش خ کم بود ب نسبت خونه های همون قیمت داخل شهر ...

مال ما  ک تومنطفه خوب شهر قرارگرفتن 

الان از ۸ونیم تا۱۲تومن اجاره میزه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم قبلا میخواستم مسکن مهر بگیرم ولی مبلغ رهن و اجاره اش خ کم بود ب نسبت خونه های همون قیمت داخل شهر ...

بله اینجام اینطوریه. فقط یه مسکن مهر داریم که بخاطر موقعیت مکانیش و ساختش که میگن خیلی خوبه اونا خیلی گرونه و تقریبا فرقی با خونه های  غیر مسکن مهر نداره‌‌‌...اما بقیه مسکن مهرای شهر ما مثلا ۲۰۰ رهن کامل حدودا ۸۵ متر...

چقد خوبهمه ی طلافروشیا ابشده دارن؟

آره همشون میتونن از اون طلاسازی بگیرن دیگه 

فقط اگه قیمت کم بخوای قبول نمیکنن بیارند برات 

ولی اگه بهشون بگی طلا رو نمیخوام ببرم و فقط فاکتور بهم بده و آروم آروم میام ازت طلا میخرم و فاکتور میکیرم قبول میکنن 

چون طلای آبشده را کمش را نمیتونن بیارند و براشون هم سودی نداره که بخواند خودشونو اذیت کنن

منم‌ میخاستم‌ بخرم استرس داشتم دوست دادشم‌بود گگف بخرید موقه فردش خودم‌میفروشم.گف خیلی بهتر از طلاها ...

منم شنیدم خیلی بهتره

ولی خب باید بگردم طلافروش پیدا کنم ک ابشدم کار میکنه

بعد تو فاکتور چی می‌نویسن

گرمی حساب میشه؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

اون هشتصد عدد  طلا مهم نیست ،وضیعت زندگی آرامش و آسایش هاشون  هم طلایی هست این مهمه 

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       
آره همشون میتونن از اون طلاسازی بگیرن دیگه فقط اگه قیمت کم بخوای قبول نمیکنن بیارند برات ولی اگه بهش ...

مثلا با ۱۵۰ م  چقد ابشده میدن؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
عه مرسی امارشو دادی😅طلای آب شده اجرت ساخت نداره واسه همین ازش چیز خاصی کم نمیشه من و‌شوهرم پولامونو ...

چه کار خطری اصلا آمد طلا فروشه فلنگو بست یا خدای نکرده فوت شد چکار می‌کنی  فاکتور چیه بگیرین بزارین بانکی جا یی

شانس ماس تا زمین خریدیم ملک راکد شد

والا راکد هم نیست .به چشم مردم نمیاد 

گیرشون رو طلاست .ولی ملک ثابت شده هست .

البته طلاهم بد نبوده هرگز ولی شرایط،الان موقتیه جدای از اینکه شرایط اقتصادی داخلی هم مزید بر علت شده 

به نظرم همه باید برای ایندشون پس انداز داشته باشن

اگه از خرجای اضافی بزنیم به مرور خیلی جمع میشه

مرد و زن و کوچک و بزرگم نداره این قانون برای همه هست

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
منم شنیدم خیلی بهترهولی خب باید بگردم طلافروش پیدا کنم ک ابشدم کار میکنهبعد تو فاکتور چی می‌نویسنگرم ...

اره ولی نمیدومم چرا توی برگه خالی برامن وزناشو زده بعدم‌مهر طلافروشیشو زده

منطوربرگه های خود طلافروشی نبودمیخاستم‌بپرسم‌از طلافروش

اخه موقه خرید من‌نبودم