2777
2789
عنوان

قرص رسپریدون بخاطر لکنت

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 50 پست
من خواهرم خیلی شکمو بود به خوراکی نه نمی‌گفت مستقیم میشکوند تو دهنش قورتش میدادولی تو میتونی بریزی د ...

عزیزم چه عالی خدا حفظش کنه

دلم تنگه خدایا!خودت آرامش م بده خودت نی نی بهم بده،،ممنون خدا جونم  
معلوم نیست یکبار گفت شاید تا ۱۴ سالگی بهتر بشه و بشه قرص رو کم کم قطع کرد

إلهی بمیرم برا بچه های پاک ومعصوم ان شاالله خدا خودش رحم کنه به بچه هامون من که خیلی دلم گرفته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قرص نخورم خوابم نمیاد و خواهرم قرص نخوره عصبانی می شه

دختر منم پلک هاش تند تند میزنه رو هم دیگه وخوابم نمیره ولکنت شم بدتر میشه

تازه دو ماهه میخوره این همه عوارض داره،،خیلی گوشه گیر شده اصلا قهقهه نمیزنه تو بازی کردن همش یه گوشه میفته وخسته ست

عزیزم برو تب سنتی بهتره بهت میگن چیکار کنی البته یه جایی که طرف کار کشته باشه ،من دخترم بردم یزد اونجا یه طبیب میخواست حجامت طب پاکستانی ش کنه ولی دخترم اصلا نزاشت

دوست عزیز درمان داره

تاپیکمو بخون و با درمانگر مجرب مشورت کن

اگه طبق دستور رعایت کنین زود نتیجه میگیرین

یکی میشناسم جوان با اینکه دوسه تا بیشتر دستورو انجام نداد ولی خیلی بهتر شد اطرافیانشم متوجه شدن، اما متاسفانه ادامه نداد شما ادامه بدین تا درمان کامل ان شاالله

رو اسم کاربریم بزن تاپیکم بالا میاد

دوست عزیز درمان دارهتاپیکمو بخون و با درمانگر مجرب مشورت کناگه طبق دستور رعایت کنین زود نتیجه میگیری ...

ممنون شما رو خدا برا من فرستاده تا یکم آروم بشم روح م داغونه بخاطر دخترکم چون خودم بردمش به اصرار حالا این علایم میبینم خیلی دارم از داخل خودمو لعنت میکنم 

دوست عزیز درمان دارهتاپیکمو بخون و با درمانگر مجرب مشورت کناگه طبق دستور رعایت کنین زود نتیجه میگیری ...

عزیزم درمانگر یعنی کی؟پزشک ش فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان تو یزد

عزیزم درمانگر یعنی کی؟پزشک ش فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان تو یزد

تاپیکمو خوندی؟؟؟ درمانگر طب اسلامی،

دستورات طب اسلامی رو انجام بده زیر نظر درمانگر مجرب 

دکتر یزد هم اگه نوارمغزش خوبه دیگه نبرش خودت دارو و دستورا استفاده کنی متوجه میشی رو به بهبودی میره

شما بندرعباس هستین؟؟

ممنون شما رو خدا برا من فرستاده تا یکم آروم بشم روح م داغونه بخاطر دخترکم چون خودم بردمش به اصرار حا ...

هیچ چیز اتفاقی نیست 

تو یکی تاپیکها که درمورد انبه بود پست شمارو دیدم اسم کاربریتون دخت بندر گفتم شاید بندرعباس هستین (اگه بندرعباسین درمانگر شهرتون خانم بهرامیان پیشش برین، البته پیش هر درمانگری دوس دارین میتونین برین اما چند شهر محدود تعریف بعضی درمانگراشون شنیدم معرفی میکنم)اومدم تاپیکهاتون دیدم که این مهمتر بود گفتم راهنماییت کنم چون مادرا واقعا داغون میشن وقتی مشکلی برا بچه پیش میاد ان شاالله شمام از این طب نتیجه عالی بگیرین و اینجا بقیه ی هموطن هامون رو راهنمایی کنین ماهم معجزه ها دیدیم

تاپیکمو خوندی؟؟؟ درمانگر طب اسلامی،دستورات طب اسلامی رو انجام بده زیر نظر درمانگر مجرب دکتر یزد هم ا ...

سلام بله عزیزم متاسفانه نوار مغز دخترم میگه بیماری لکنت ش ارثی ه

هیچ چیز اتفاقی نیست تو یکی تاپیکها که درمورد انبه بود پست شمارو دیدم اسم کاربریتون دخت بندر گفتم شای ...

بله بندری م این خانم کجا هست