2777
2789
عنوان

قرص رسپریدون بخاطر لکنت

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 50 پست
صد در صد،،حالا عزیز م مشکل تون حل شده

خواهرم قرص مصرف می کرد عصبانیش خوب شد منم خوابم بهتر شد برای تنبلی تخمدان تازه رفتیم دکتر ، قرص های اعصاب و از دیروز قطع کردیم اگه علایم برگشت دوباره مصرف می کنیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بخدا این داروها خیلی عوارض دارن دلم بحال طفل معصوم ها میسوزه که چطور افسرده میشن با این قرص،،م ...

بله متاسفانه خیلی عوارض داره ولی دخترم اگر نخوره اصلا نمیتونه زندگی نرمال داشته باشه روانش کاملا بهم ریختس ۶ساله این دارو رو مصرف میکنه و چاره ای هم نیست 

چند وقته موز نمیدی؟بقیه میگن تاثیر نداره ولی من تجربی دیدمیادمه مامانم تخم کبوتر رو خام می‌شوند تو د ...

باباش هرز گاهی میگیره. چون خودش دوست داره،ولی من دعواش میکنم میگم به بچه موز نده اونم میگه خرافاته همش دعواست تو خونه مون سر این دختر،،،چند ماهه که نمی‌زارم زیاد بخره،عزیز میگم مامانت چطور خام میداد بخوره چون تخم مرغ خام مزه خیلی بدی داره این دختر منم اصلا نمیزاره دهنش کنم

دلم تنگه خدایا!خودت آرامش م بده خودت نی نی بهم بده،،ممنون خدا جونم  
بله متاسفانه خیلی عوارض داره ولی دخترم اگر نخوره اصلا نمیتونه زندگی نرمال داشته باشه روانش کاملا بهم ...

چند سالشه

خواهرم قرص مصرف می کرد عصبانیش خوب شد منم خوابم بهتر شد برای تنبلی تخمدان تازه رفتیم دکتر ، قرص های ...

من داروی قلب میخوردم چون فشار قلبم زیاد بود رفتم یزد دکتر طب سنتی حجامت پاکستانی انجام داد رو دستام خیلی خیلی بهتر شدم حیف که نتونستم چند مرحله برم اگه میرفتم روحیه کم عالی میشد،اه تو شهرتون هست حتما برید عزیزم

باباش هرز گاهی میگیره. چون خودش دوست داره،ولی من دعواش میکنم میگم به بچه موز نده اونم میگه خرافاته ه ...

من خواهرم خیلی شکمو بود به خوراکی نه نمی‌گفت مستقیم میشکوند تو دهنش قورتش میداد

ولی تو میتونی بریزی داخل شیر

البته قبلش تحقیق کن خطر نداشته باشه از لحاظ میکروبی و اینا