2777
2789
عنوان

دنیای زشت بعد طلاق

1255 بازدید | 101 پست

راست میگفتن بعد طلاق دید همممممه جامعه نسبت بهت فرق خواهد کرد حتی خانواده و نزدیکانت

نه خودت ارزشی خواهی داشت و نه بچه هات

هرررررررچقد هم خوب باشی موفق باشی باز هم به چشم اکثریت یه فاحشه بی ارزشی و به چشم خانوادت یه دریده و بی حیای بی ارزش 

من همیشه میگفتم برا من این اتفاق نمیفته من خیلی خوبم تحصیل کرده ام !!!!!! اما فرقی نمیکنه چی باشی!!!!!!این یه اتفاق اجتناب ناپذیره

اینو گفتم تا اونایی که هنوز وارد این مسیر نشدن بدونن دارن پا توی چه دنیایی میزارن آگاهانه تر تصمیم بگیرن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه 

طرد شدن یک اتفاق اجتناب ناپذیر هست توی طلاق 

جایی باشی خانم ها نگران اقایونشون هستن 

اقایون بیمار هم چشم طمع دارن .

برای همین طلاق واقعا باید آخرین راه باشه 

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

متاسفانه تاثیرگزاری این فرهنگ زشت و غلط اجتناب پذیره😔

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...

بستگی به فرهنگ خانواده و اطرافیان و شهری که زندگی میکنه داره 

خاله من جدا شد بعدشم ازدواج عالی کرد 

هیچکس هم چیزی نمیگفت 

الان دیگه جدا شدن خیلی مسئله جاافتاده ای شده 

صددرصد یه مسائل سخت پشتش هست 

اما اسون تر از بودن تو زندگی اشتباهه

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

وقتی توزندگی مشترک بحدی ادم برسه که طلاق بهترین گزینش باشه بعدش تموم ادمهایی که بخوان به این چشم نگاه کنن روبهتره خط کشیدوبرای همیشه فراموش کردوفقط واسه دل خودزندگی کرد

دلیل طلاقتون چی بود

من از جایی طرد شدم که هیچ ارزشی نداشتم و منو در حد خودشون نمیدیدن از اعماق وجودشون میخواستن که من نباشم حتی بچمم نخواستن نه شوهرم نه خانوادش ، یه جورایی از چاله در اومدم افتادم تو چاه

متاسفانه طرد شدن یک اتفاق اجتناب ناپذیر هست توی طلاق جایی باشی خانم ها نگران اقایونشون هستن اقایون ب ...

هرطور باشه موجه نیست هوار شن سر مرد متاهل با کلاه شرعی صیغه

نمیدونم چرا اینقدر از شدت فشار بهشون اینکارو میکنن دور از جون اسی البته 

انتخاب بین بد و بدتره ادمای سمی و کاربرای سمی با تفکرات پوسیده قابل اجتناب هستند ولی شوهر بد رو فقطب ...

گزاشت❌

گذاشت✔️

پاسخ های شما در مورد غلط املایی هاتون یا نظراتی که خودم میذارم هیچ اهمیتی واسم نداره کلا نخونده از بخش اعلانات حذف می‌کنم به اسم هیج کاربری هم توجه نمی‌کنم مگر اتفاقی 

اولشه اسی یکم ادم دو دو میزنه من روزای اول غربت این حالو داشتم 

صبور باش تو تصمیم مهمی گرفتی خدا برات میسازه دوباره تحصیل کرده ایی نشین اینجا پای حرف کاربرای سمی زیاده 

انشالله شاغل میشی وجه خوب پیدا میکنی