2777
2789
عنوان

دنیای زشت بعد طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1258 بازدید | 101 پست
من هنوز بیدارم اومدم سرم بزنم درمانگاه قلبم داره منفجر میشه از درد مثل سرم روزای تخمی دارم

من باورت میشه اصلا نخوابیدم

نگرانه هیچی نباش عزیزم برات خوشحالم که پیگیری کردی و بالاخره حقشو گذاشتی کف دستش

اصلا غصه نخور به خودت فشار نیار رها کن باقیشو بسپار دسته خدا و قاضی پروندت

آواکادو سایت🥑                                                            

به کسی که طلاق گرفته فاحشه نمی گن 

هر انسانی جایزالخطاست بعضی اوقات زندگی با طرفت رو نمی شه به هر نحوی ادامه داد و باید جدا شد تا هم خودت هم فرزندی که داری هم حتی خود اون شخص آسیب کمتری ببینند 

و این دید اشتباهه اما بخوام منطقی بهت بگم بسته به فرهنگ اطرافیان خودت داره بعضی ها دید کوتاهی در این مورد دارند 

حتی من بعضا دیدم یک خانم وقتی دوستش طلاق گرفت دوستی با اون رو تموم کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره تنها زندگی میکنم

خب پس نصف مشکلات رو نداری

من با یه بچه مجبورم با خانواده زندگی بکنم

حتی اگه نگاه بقیه برام مهم نباشه چالش های زندگی با خانواده رو نمیتونم کاری بکنم واقعا دارم اذیت میشم همیشه فک میکردم خانوادم فرق دارن با بقیه 

من باورت میشه اصلا نخوابیدمنگرانه هیچی نباش عزیزم برات خوشحالم که پیگیری کردی و بالاخره حقشو گذاشتی ...

کاش تو عام اعدام بشه فیلمشو بزارم همینجا نی نی سایت بساطش برچیده شه کلا 

دلم اویزونه وقتی هنوز چشمم به این مدل تاپیکا میخوره

تصور کن من تازه چند هفته ست اسم واقعیشو میدونم حتی

قبل اینکار تولیدی داشته ورشکسته شده امرار معاشششده این چیزا. یکی گنج بهش سپرده بوده رد کنه خارج گرفته بودش چند وقت پیش با وثیقع ول میچرخیده من گرفتمش

دنیای بزرگسالی خیلی سخته

بایکی زندگی میکنی و از همه چیزت میزنی که آبرومندانه زندگی کنی ولی قدرتو نمیدونن و آزارت میدن به روت نمیاری و جدا میشی برمیگردی اونایی که پناه بردی بهشون باید حامیت باشن اونا پشت میکنن بهت 

در کل خودتی و خودت و نباید به کسی تکیه کنی و دست رو زانوی خودت بزار بلند شو

اصلا شرمنده و پشیمان نباش که طلاق گرفتی ،تو تلاش کردی برای زندگیت برای بچت و از خودت و آرامشت گذشتی و سالها سختی رو تحمل کردی که زندگیت سرپا بمونه ولی خب تلاشت یک طرفه بوده و اونا قدرتو ندونستن

مطمین باش خدا بی جوابشون نمیزاره و همینا یروز به همه ظلمی که بهت کردن تغاس پس میدن

توهم خودتو نباز چون تو راه درستو رفتی و به کسی بد نکردی که خدا بخواد بد جلو راهت بزاره بلکم چون زخم خورده ای خدا بیشتر هواتو داره ،سعی کن شاغل بشی و مستقل اینجوری هم خودت راحتی هم دوربریات به چشم قهرمان زندگیت میبیننت

کاش تو عام اعدام بشه فیلمشو بزارم همینجا نی نی سایت بساطش برچیده شه کلا دلم اویزونه وقتی هنوز چشمم ب ...

میدونم تجربه خیلی بد و سختیه 

حتی فکر کردن بهش نفس آدمو میبره

ولی حالا که شده واقعا نمیشه به عقب برگشت فقط برای آیندت تلاش کن اصلا دیگه بهش فکر نکن 

اصلا از دید نگاه کن که همش یه خواب بوده و الان بیدار شدی

آواکادو سایت🥑                                                            

فمر نمیکنک قصدش این باشه بیشتر از ضعف خودش مینویسه بنظرم

والا کسی به زن طلاق گرفته بد نگاه نمیکنه مگر اون افرادی که خیلی دیگه دهاتی ان تو اجتماع نبودن اونم نه همه دهاتی ها بعضیا که تو تفکرات خیلی قدیمی و سمی موندن این قضیه براشون عادی نشده (که خب نظر اونا هم مهم نیست)ینو دیگه همه میدونن

وگرنه من ندیدم کسی به زن طلاق گرفته بگه فاحشه!

حتی مادربزرگ خودمم که تو روستا هست همچین طرز فکری نداره

❤️

تو عمرم ندیدم کسی به طلاق گرفته بگه فاحشه 😳😳😳

من یه بار یه آدم تحصیلکرده این حرفو جلوم زد گفت هر زنی ک طلاق میگیره ۱۰۰مردو از راه ب درمیکنه 

اونجا بود ک فهمیدم جامعه چه دید بدی داره از اون خانوم انتظار چنین حرفیو نداشتم

فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میدونم تجربه خیلی بد و سختیه حتی فکر کردن بهش نفس آدمو میبرهولی حالا که شده واقعا نمیشه به عقب برگشت ...

چه اینده ایی 

۴۴ سالمه بازنشسته پزشکی شدم از بس تو کار خودمو غرق کردم

رحمو تخمدان هم که ندارم