2777
2789
عنوان

قرص رسپریدون بخاطر لکنت

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 50 پست
بله بندری م این خانم کجا هست

درخواستی دوستی بده شماره منشی شون بفرستم برات

شماره خودش تو لیست درمانگرا هست ولی چون بعضی درمانگرا تلفنی جواب نمیدن و نوبت دهی از طریق منشی هست و ممکنه منشی هاشون عوض بشه براهمین اینجا نمیشه شماره شون گذاشت

سلام

نمی دونم شاید خدا خواسته یه دفعه نیمه شب بیام و این پیام رو بخونم و راهنماییت کنم

منم بچه ام درگیر بود چند سال هر کاری نی کردم خوب نمیشد و موقتی بود

چند تا نکته داره

اول اینکه محیط خونه باید ارام باشه و بچه تحت استرس نباشه هیچگونه استرسی

استرس یعنی سم

بعد یه کلینیک من رفتم به اسم نورولند یه دکتری به نام خانم سهرابی با بچه ام یه سری تمریناتی کار کرد در عرض ۱ سال که خدا رو شکر مشکلش کلا حل شد

ممکنه خود به خود خوب بشه ولی ریسک نکن شده وام بگیر ولی بچه رو ببر تحت نظر این خانم

تو کارش فوق العاده حرفه ای هست

من اونجا تا دلت بخواد مورد دیدم که درمان شدند

امیدوارم که همه بچه ها در پناه خدا سالم و سلامت باشند دعا می کنم هر بچه ای هم این مشکل رو داره الساعه لباس عافیت بپوشه

تو اینترنت شماره این مرکز هست بیمه تکمیلی هم داشته باشی یه درصدی از گفتار درمانی رو پوشش میده

راستی اینجا گفتار درمانی و بازی درمانی هست و اصلا دارو نمیدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان متوجه شدم بندرعباس هستی عزیزم

این کلینیک تو تهران هست

زنگ بزن معرفی کنه بری تو شهر خودتون گفتار درمان

من خودم بچه مو نبردم پیش طب سنتی و این چیزا

فقط درمانش اونجوری که من تحقیق کردم گفتاردرمانی هست و فقط استمرار و استمرار تو تمرین هاشون و اینکه تا سن قبل دبستان درمان میشه بعدش خیلی سخت میشه

حتما زنگ بزن به این کلینیک تا راهنماییت کنن

سلامنمی دونم شاید خدا خواسته یه دفعه نیمه شب بیام و این پیام رو بخونم و راهنماییت کنممنم بچه ام درگی ...

فدای محبتت عزیزم خدا سلامتی بده به بچه تون عزیزم

دلم تنگه خدایا!خودت آرامش م بده خودت نی نی بهم بده،،ممنون خدا جونم  
الان متوجه شدم بندرعباس هستی عزیزماین کلینیک تو تهران هستزنگ بزن معرفی کنه بری تو شهر خودتون گفتار د ...

بله گلم بندرعباس م دخترم پیش دبستانه از چهار سالگی اینجوری شد،دختر شما هم ارثی بود ؟؟؟؟

سلامنمی دونم شاید خدا خواسته یه دفعه نیمه شب بیام و این پیام رو بخونم و راهنماییت کنممنم بچه ام درگی ...

خیلی خیلی خدا دوست م داذه