بچه ها دخترم پنج ساله شه پیش دبستانی میره سال دیگه باید بره کلاس اول،یکسال ونیمه یهو لکنت گرفته،عموش م لکنت داره با اینکه الان پنجاه سال داره،تابستونی بردمش دکتر مغزواعصاب کودکان نوار مغز گرفت گفت دخترت هیجان داره استرس داره برا همین اینجوری ه،،اینم بگم خیلی لکنت ش بد بود رو یه کلمه خیلی گیر میکرد ،خلاصه داروی رسپریدون بهش داد با قرص اس سیتاور ،،وقتی بهش میدم رسپریدون همش تو چرته و همش به منو باباش میگه شما منو دوست نداریدوهمش خودش و میندازه رو پاهامو ن میگه منو خواب کنید وبغل کنید عینهو کنه میچسبه اصلا بازی نمیکنه با اسباب بازی هاش ،چند روزی بود آنفولانزا شدید گرفته بودن با داداش کوچیکترش که یکساله ست از بس داروهای سرما خوردگی میخورد همش شل بود منم چند روزی بود داروی رسپریدون ش دوز ش کم کردم چون همش خواب بود خیلی ناراحت بودم گفتم بچه مو بردم دکتر خوب بشه بدتر ش کردم ،،خلاصه از دیروز تا الان دخترم یهو همش پلک میزنه تند تند،خیلی ناراحتم الان نشستم دو ساعت گریه کردم گفتم خدایا خودمو مریض میکردی بچه مو نه،خیلی دلم گرفته بچه ها،،کسی هست به بچه ش رسپریدون بده؟؟؟؟؟
دلم تنگه خدایا!خودت آرامش م بده خودت نی نی بهم بده،،ممنون خدا جونم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دختر من چندساله برای بیشفعالی میخوره این دارو خوابالودگی میاره البته اگه بدنش عادت کنه کمتر خوابالوده میشه و همینطور بنظرم افسردش کرده ولی اگر نخوره خیلی عصبی و پرخاشگر میشه
دختر من چندساله برای بیشفعالی میخوره این دارو خوابالودگی میاره البته اگه بدنش عادت کنه کمتر خوابالود ...
عزیزم بخدا این داروها خیلی عوارض دارن دلم بحال طفل معصوم ها میسوزه که چطور افسرده میشن با این قرص،،من اگه دخترم لکنت نداشت بیشتر م بخاطر مدرسه بردمش که اعتماد به نفس ش نیاد پایین عمرا بخاطر پرخاشگری نمیدادم چون بزرگ میشن آروم میشن
دلم تنگه خدایا!خودت آرامش م بده خودت نی نی بهم بده،،ممنون خدا جونم