2777
2789
عنوان

نامزدم میگه پولتو بذار با هم خونه بخریم‼️خانمای متاهل بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 36003 بازدید | 572 پست

اون پسررو ول کن تو‌وظیفه نداری برای اقا خونه تهیه کنی

اون خودش باید فکر خونه و ماشین و خرج زندگیش باشه 

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیدونم چرا دخترا عبرت نمیگیرن از این همه ماجرا که تو جامعه هست؟؟

پارسال یکی تاپیک زد سرویس طلا و النگوهاشو داده بود به دوس پسرش بفروشه سرمایه کنه واسه شروع کارش

پسره همین که کارش گرفته بود به دختره گفته بود ما بدرد هم نمیخوریم پولتم خورد خورد پس میدم دور منو خط بکش ازدواج بی ازدواج

عقلا شرعا قانونا باید بدی به خانواده ات...به شوهرت نمیرسه پول و ماشین بدی.اون باید خودش تهیه کنه‌.همیشه راستگو باش اگر خانواده ات اجاره نشین هستند بگو نتوانستی بگی رودربایستی نکن بگو ماشین بابام بود بهشون برگدوندم.

جاری من تو عقد یکی از ماشینهای باباش دستش بود بعد مادرشوهرم گفته بود ماشین خودشه.بعد جاریم گفت ماشین بابام است و مال من نیست و بعد به خونه شوهرش هم نیاورد.معلم بود گفت جهازیه ام راهم خودم تهیه کردم با اینکه یه بچه بود جهازش را با وام ازدواج خودش داد.هیچی هم از باباش نیاورد.چه پر رو که هنوز عقد نکرده پسر درخواست فروش ماشین کنه و بگه بده من خونه بخرم.اصفهان که ما بد می دونیم

منم همینو میگم مگه وظیفه منه خونه فراهم کنم؟ ولی روم نمیشه بهش بگم آدم محترمیه ج کنم

معذرت میخوام ولی اکه آدم محترمی بود هیچوقت بهت نمیگف پولتو بده من خونه بخریم اونم قبل از ازدواج

صب کن هروقت عقد کردین اونموقع اشکال نداره بخوای تو خونه خریدن کمکش کنی نه الان 

بنظرت مستاجر بودن ما ب اون ربط داره؟ اخه خودشونم پولدار نیستن ی منطقه پایین هستن فقط ی خونه معم‌لی د ...

نمیشه کمک کنی بانصف پول ماشین وپول بابات براشون خونه بگیرو

وبراخودت ماشین دیگه ای؟

چندتاخاهر برادری؟

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

معذرت میخوام ولی اکه آدم محترمی بود هیچوقت بهت نمیگف پولتو بده من خونه بخریم اونم قبل از ازدواجصب کن ...

فوری نقشه کشیده

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،