2777
2789
عنوان

نامزدم میگه پولتو بذار با هم خونه بخریم‼️خانمای متاهل بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 38699 بازدید | 598 پست

عزیزم اگر واقعا قصدت فروش ماشین هست پولش رو بده زمین بخر و حتما هم بدون حضور نامزدت و به نام خودت بزن بعدا هم اگر خواستین خونه بخرید و اگر خواستی پولت رو بدی ( که به نظرم اینکارو نکن چون بهترین مردها هم قابل اعتماد نیستند) حتما به مقدار پولت خونه به نام خودت بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عالیهتو باید به فکر خودتو اینده بچه هات باشی،اونارو بدبخت نکنی تا جوون بکنن حسرت به دل بمونن

متوجه هستید که فقط دوست هستن و هنوز حتی خواستگاری هم نیومده؟چرا باید پولشو بده به یه غریبه؟

دردم از یار است و درمان نیز هم
چی بگم بهش؟ خجالت میکشم بگم مستاجریم اخه

تا وقتی عقد دائم خونده نشده یک ریال به دوست پسرت نده،

حتی اگر قصدش برای ازدواج جدی باشه همین پول دادن تو ممکنه وسوسه اش کنه پولها رو ازت بگیره و بره پشت سرش رو هم نگاه نکنه

...(در برابر حوادث سخت زندگى) از صبر و نماز کمک بگیرید، همانا خداوند با صابران است (۱۵۳ بقره)

خونه بخر برای خودت و پدر مادرت ولی به اسم خودت

خونه ی اینده ی ازدواجت به تو ربطی نداره اصلا که نگرانش باشی

همون پسر دو فردای دیگه بیاد خاستگاریت ازدواج کنید مطمعن باش از خودش و خانوادش چند بار متلک میشنوی که شما مستاجر بودین یه خونه از خودتون نداشتین

❤️

دوستانی که میگین ماشین و بفروش و باهاش شریکی خونه بخر، دقت کنین آقا فقط دوست پسرشه

دقیقاااا چقدر احمقن

دوس پسر چیه من واس شوهرمم همچین کاری نمیکنم مال خودم فقط مال خودمه شوهر هرچی باشه بازم غریبست

پولمو واس خودم سرمایه گذاری میکنم ،حتی یه زنجیر نازک یک گرمی هم بخاطر شوهر نمیفروشم .شوهرم خودش باید خونه بخره نداشت بخره هم چشمش کور دندش نرم صبح تا شب کار کنه پول دربیاره رهن و اجاره کنه

❤️

بخدا خیلی عاقله،ولی سرمنده شما خیلی احساساتی هستینحتما بگید مستاجرید،شاید تجدید نظرکرد باکسی خواست ا ...

اتفاقا تو خیلی بچه و ساده لوحی

اون پسره هم عاقل نیست هفت خط روزگاره

❤️

زمین بخر .پدرت با پول پیش و وام ی طبقه واسه خودش بسازه .بعداً شمام ازدواج کردید با پول وام و این چیزا ی طبقه روش بسازید .ک البته پدرت باید ی جای باشه ی مدت بشینن 

والا گفتم دم عید بیایین میگه بیاییم فعلا با پولت طلا بخر وام بگیریم منم پول بذارم خونه بخریم

اسی سرت کلاه نزاره.

همش بفکر پول و ماشینته...

برای خودتون بخر.

نه دوست پسر

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .  • اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایت دل کیسو برنجونی❤️حالشو بد کنی، منتظر کارما باش. ک زمین بدجوری گرده🌍🌎🌏✨                                                                           من اینجام تا خودم باشم  اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی  خودشه، راحت بیان میکنه  خیلی چیزا رو  نمیدونه و میپرسه، ❤️ مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکنید❤️  ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •