2777
2789
عنوان

نامزدم میگه پولتو بذار با هم خونه بخریم‼️خانمای متاهل بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 38672 بازدید | 598 پست

ببین خونه پدر و مادر پشتوانه برای توام هست

اگه یه درصد خواستی طلاق بگیری و برگردی نگران این نباشی که بابات مستاجر 

ولی دقت کن این وسط از اینجا رونده از اونجا مونده نشی

خونه را بزن به نام خودت ولی بده پدر و مادرت بشینن

به نام اونا نزن اگر خواهر و برادر داری

میتونی یه خونه برداری که بشه مثلا طبقه بالاش را ساخت

به نامزدت بگی بیا یه طبقه بساز برای خودمون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صد در صد پدر و مادرت 

اون ماشین رو هم پدرت برات خریده 

اگر رضایت خدا رو میخواهی با جون و دل برای پدرت خونه بخر و اگر اینکار رو کردی پیش خودت فکر نکنی کار خیلی بزرگی کردی ، دعای24 امام سجاد علیه السلام در  صحیفه ی سجادیه رو بخون که در برابر پدر و مادر باید چطور باشیم . خدا بعدها به خودت هم کمک میکنه ، 

منم همینو میگم مگه وظیفه منه خونه فراهم کنم؟ ولی روم نمیشه بهش بگم آدم محترمیه ج کنم

ول کن عزیز من حوصله داریا

مگه هر کی محترمه باید بهش پول خونه بدن؟

به فکر خانواده ت باش تو الآن مجردی خانواده تم به پول نیاز دارن بنابراین عقل و منطق حکم میکنه کمکشون کنی 

خیلی رک و محترمانه بگو با پول وام ازدواجمون خونه اجاره کنیم من میخوام ماشینو به پدرم پس بدم لازمش داره

مردی که از اول چشمش دنبال مال زنش باشه به نظر من بدرد نمیخوره...درسته زندگی سخت طده و گرونیه ولی طرف هنوز ازدواج نکرده، وقتی اینجوری میگه دیگه خودت تا تهش برو...فردا روز بعد ازدواج هم توقع مالی ازت داره...اگه زن خودش پیشنهاد بده و مرد قبول کنه اوکی هست ولیروقتی مرد پیشنهاد میده یعنی در خودش این جربزه رو نمیبینه که از پس یه زندگی بربیاد.