2777
2789
عنوان

نامزدم میگه پولتو بذار با هم خونه بخریم‼️خانمای متاهل بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 35433 بازدید | 567 پست

با بیشتر از بیست سال تجربه ی تاهل

در این شرایط و با توجه ب حرفایی ک زدی

صد در صد. پدر مادرت 

از بابات میخوای بکنی بچسبونی به پسر غریبه؟ اصلا خودی هم باشع الان پدرت نیاز دارع

فک کن چه حالی میشه اگر بشنوه بنده خدا

عجب رویی دارن مردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳۸ صفحه رفته جلو اسی تصمیم گرفتی یا هنوز میخوای بگی چی بگم🙄

غصه ی رفتن تو داده برباد باد مرا...باورم نیست چنین برده ای از یاد مرا...تا دلی هست بیا،رفتم از دست بیا...بغض تو راه نفس های مرا بست بیا...روحت شاد پدرم🖤

هنوز پدرت مستاجر هست و ماشین برای شما خریده پس اونقدر باید انصاف داشته باشی کمک حال پدرت باشی تا قبل ازدواج 

آقا خودش تلاش کنه .نه اینکه هنوز عقدی صورت نگرفته دنبال اینه اموال شمارو بگیره خودشو واسه خونه خریدن راحت کنه 

من ارثیه بردم خونه خودم همسرم یک بار هم نگف بیا فلان کارو کن با پولت ، ایشون هنوز همسرت هم نیس نشسته نقشه کشیده واست 

دخترخوب جدی هستی این حرفارو؟دادن پول ب ا ن‌پسزو کلا از ذهنت بیرون کن 

چ شوهرت بشا چ نشه 

وظیفه ی تهیه خونه بااونه توهیچ کمکی نیازنیس بکنی 

اگر‌ماشین دوس داری بخر برون کیف کن دوس نداری کمک خانوادت کن باز دوس نداری طلابخر سرمایه کن برای خودت باز ب پسره نده 

منم همینو میگم مگه وظیفه منه خونه فراهم کنم؟ ولی روم نمیشه بهش بگم آدم محترمیه ج کنم

اگر محترم بود ک طمع نمیکرد ب پول ماشین ی دختر

وطنم ای شکوه پابرجا،عشقم مولایم صاحب الزمان خدایا شکرت به خاطر وجود پسرهای عزیزتر از جانم بارالها هزاران بار شکرت .خدایم عزیزانم را عاقبت به خیر کن به حق بزرگیت .راه راست رو همیشه بهشون نشون بده و آنها را آنی به خودشان واگذار نکن الهی.......الهی پدرو مادرم و عزیزان رو هرجا و هر لحظه به خودت سپردم .خدایا تو که میدانی تو آرامش قلب منیییییییییی مهربان خدایم دوستت دارم....

احسنتای کاش استاتر بیشتر حواسشو جمع کنه،طفلی فک میکنه پسره از عشق زیادش واسه تعمیر ماشین هزینه کرده. ...

خب مشخصه پسره اصلا چرا تو رابطه مونده!

شاید اگه ماشین نداشت حتی باهاش رل نمیزد