2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دندون عقل تو کشیدی 😐😐اقدام کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 58750 بازدید | 470 پست

اقدام کن خوشبحالت که شوهرت بچه و زندگیشو دوست داره 

یاد خودم افتادم نصف سن تو بودم باردار شدم ۹ماه تمام خون به دلم کرد جوری باهام رفتار میکرد که انگار تنهایی و بدون دخالت اون باردار شدم 😔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه واقعا

خب شما اینطور فکرمیکنی همسرم با پدرش حدود ۴۵ سال اختلاف سنی داره میگه همیشه بخصوص تو سن ابتدایی دوست داشتم بابام جوونتر بود میگف همیشه به داداش بزرگش میگفته بیاد مدرسه الان رابطه همسرم با پدرش خیلی خوبه خیلی براشون احترام قائله

عزیزم منم میخوام با کسی که ۱۸ سال ازم بزرگ تره ازدواج کنم همه میگن نکن اشتباهه شما الان مشکلی ندارین ...

عزیزم این اشتباهو نکن

اون خانوم چون سنش کمه و حالا یه سری مسائل دیگه این حرف رو میزنه

اختلاف سنی بیش تر از ۱۰سال مشکل ساز میشه

تمام مشاورا همینو میگن

عاقلانه تصمیم بگیر

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

ببخشید ولی همین الانشم دیره و فاصله سنی خیلی زیادی با بچه داره چ برسه بعدا 

من با پدرم ۳۲ سال اختلاف سنی دارم گاها خیلی ناراحت میشم.میگم کاش کمتر بود .فک کن بچه ۲۰ سالش شدنی شوهرت بشه بالای ۶۰ سالش .خب یکی بیار دیگ

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

عزیزم منم میخام انجام بدم ولی هیچی ازش نمیدونم .برای فریز میتونم جنسیت بچه رو انتخاب کنم؟

بله میتونید 

منم جنسیت برام مهمه 

پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

چندسالگي فريز كردي؟ پروسش دردناك بود؟

۳۰ 

دردناک که هست . بالاخره تخمک کشی هست ‌. آمپول های هورمونی هست 

بازم بستگی‌ به آستانه ی دردت داره

انگار تو اين دنيا فقط منم كه هر چي سنم بالاتر ميره حوصله و ذوق زندگي كردنم بيشتر ميشه بقيه بعد ٣٠ سا ...

منم همینطورم‌ 

سنم‌ کمتر بود بی حوصله و بی شوق بودم . الان پر از عشق و شوق زندگی و انگیزه ام .. هرچی سنم‌ بالاتر میره‌ حالم بهتر میشه 

اسی جان به نظرم زیر نظر یه دکتر باش که چکاب بشی ودر آینده مشکلی مانع بارداریت نشه‌. ولی یک ساله دیگه عشق و کیف کن و از زندگی لذت ببر و با اخلاق و رفتار شوهرت بیشتر آشنا بشو و بعدش بچه بیار .. الان زوده هنوز 

شاید همون اول شدم باردار

بهترین موقع زمانی هست از نظر جسمی و روحی، مادر در شرایط خوبی باشه،،،،تا اونموقع هم برو دکتر زنان و از نظر عدم مشکل باروری چکاب شو،همین،،،چون ضعف جسمانی میشه بارداری پرخطر و نوزاد ضعیف،،،ضعف روحی هم میشه افسردگی پس از زایمان شدید

دقیقا خوب گفتیسطح فرهنگ اینجا خیلی پایینه.۳۹ سالمه فقط تو این سایت حس میکنم‌پیر شدمبه خودم که نگاه م ...

واسسه خودشون میگن

اینجا از هرجایی کاربر داره . زیاد به حرفاشون اهمیت نده 

خیلیاشون‌ کودک همسرن . همسراشون کمک حالشون هم نیست ، چه برسه وظایفشو انجام بده ‌. بچه دار میشن که حسرت محبت نادیده ی شوهر رو با بچه جایگزین کنن . یا جا پاشون محکم تر شه . یا از جاری و‌ خواهرشوهر کم نیارن و مثلا واسه مادرشوهر عزیز شن

بیار بعدا پشیمون میشی از تنهایی خانوادتونو گسترش بدید

منم گول این چرت و پرت ها رو خوردم بچه اوردم چه پشیمونی بابا خیلی سخته یک سال و چهار ماهه چشم رو هم نذاشتم خسته ام حسرت زندگی قبل بچه دار شدنم و میخپرم 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا